Speltips inför FC Lugano – Dynamo Kiev 3/10: Viktigt möte i MFF-gruppen

Simon Pålsson Publicerat: 3 oktober 2019

Dynamo Kiev har chansen att gå upp på totalt sex poäng efter torsdagens möte med FC Lugano på bortaplan i Europa League.

Annons:

Det är skarpt läge redan i den andra omgången av gruppspelet i Europa League, där en grupp som redan nu sticker ut är den som innehåller bland annat Malmö FF. I övrigt är det lag som FC Köpenhamn, FC Lugano och Dynamo Kiev som konkurrerar med skåningarna om att ta sig vidare från gruppspelet.

Parallellt med att det spelas ett nordiskt derby ska övriga två lag i gruppen – alltså FC Lugano från Schweiz och ukrainska Dynamo Kiev – också spela ett viktigt möte. Här har gästerna chansen att gå upp på tre inspelade poäng till – alltså totalt sex så här långt.

Detta eftersom man med nöd och näppe hemmaslog Malmö FF i den första omgången, efter en match som skåningarna mycket väl kunde ha fått med sig en poäng ifrån. Det går att konstatera att Dynamo Kiev är tunga och kan hota hela vägen in i mål.

Annons:

Nyckelmöte för båda lagen

Men det här är ett nyckelmöte även för hemmalaget, som har lite mer press på sina axlar efter sin svaga prestation på Parken i Köpenhamn i den första omgången av gruppspelet.

Då föll laget igenom, men förlorade bara med 1-0. Enligt rapporter borde det ha slutat med aningen större siffror rent spelmässigt. Det kanske är lite av en styrka att ändå hålla ner resultat till slut.

Här tror vi på att FC Lugano tar det lugnt, men att man vågar spela med lite mer tillförsikt inför sin egen hemmapublik.

Under 2,5 mål spelas till 1,60 gånger insatsen hos Bethard och är ett speltips som vi verkligen har tro på. Inget av lagen visade en sprudlande offensiv i sitt första möte och med Dynamo Kiev, som är det bättre av de två lagen, som bortalag tror vi inte på en målfest. Det här blir snarare mer återhållsamt och tätt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, torsdag 3/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: