Speltips inför Getafe – Krasnodar 12/12: Kan Marcus Berg måla?

Simon Pålsson Publicerat: 12 december 2019

Förutsättningarna på förhand talar för att vi kommer att få se en öppen matchbild mellan Getafe och Krasnodar i Europa League.

Annons:

Alla ögon riktas mot mötet mellan Getafe och FC Krasnodar i Europa League-gruppspelet. Efter att ha öppnat gruppspelet med två raka förluster har Krasnodar nu vaknat till liv på allvar med tre raka vinster i den här turneringen.

Det gör att ryssarna nu har en realistisk chans att ta sig vidare till 16-delsfinal, men för att så ska bli fallet måste man vinna borta mot Getafe i den sista omgången.

Som läget ser ut just nu är formen dock ganska bra i det ryska laget, även fall man har två raka kryss på slutet. Den senaste matchen i Europa League slutade dock med en tung vinst, 1-0, hemma mot FC Basel. Den gav förutsättningarna som nu råder inför avslutningen.

Getafe har också god form och radar upp vinster i ligan. På slutet har man två raka vinster, 1-0 och 4-0, varpå man kommer in med gott självförtroende till den avslutande omgången. Det är såklart en stor fördel att få avsluta inför sin egen hemmapublik, där man rimligen är mer trygga och vet hur man ska prestera.

Annons:

Ett av de hetare mötena

Det är spännande på många håll runt om i Europa League-gruppspelet. Men frågan är om det inte är just det här mötet, som tillsammans med matchen mellan FC Köpenhamn och Malmö FF, är allra mest kittlande så här på förhand?

Som läget ser ut just nu är det fortsatt så att Getafe och Krasnodar slåss om den sista platsen till slutspelet. För Krasnodar krävs nu att man vinner borta mot Getafe för att gå vidare, medan Getafe kan klara sig med ett kryss eftersom man har en fördel i inbördes möten.

Det första mötet mellan lagen slutade nämligen 2-1 till spanjorerna – trots bortaplan och utvisning. Det var en riktigt intensiv drabbning och när allting nu ska komma att avgöras kan vi inte ha lägre förväntningar än så.

Krasnodar måste gå för att vinna och kan då rent av vinna gruppen, om FC Basel inte slår Trabzonspor i sin sista match. Men om man inte vinner kommer man inte heller att få spela slutspel i februari månad. Skarpt läge – minst sagt.

Båda lagen göra spelas här till förvånansvärt höga 2,08 gånger såsen hos Unibet. I våra ögon kraftigt för högt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, torsdag 12/12
TV:   –
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: