Speltips inför Istanbul Basaksehir – Roma 28/11: Målfokus i nyckelmatchen

Spelbloggare Publicerat: 28 november 2019

Här blir det att åka av… Istanbul Basakshir och AS Roma drabbar samman i en match av största möjliga betydelse och från oss, med spelfokus, riktas blicken mot målmarknaden och möjligheterna för mål.

Annons:

Ett getingbo var det, ja, grupp J:
1. Istanbul Basaksehir, 4: 2-1-1, 7p, +0 mål
2. Borussia M’gladbach, 4: 1-2-1, 5p, -3 mål
3. AS Roma, 4: 1-2-1, 5p, +3 mål
4. Wolfsberger AC, 4: 1-1-2, 4p, + 0 mål

Det är fortfarande fyra klubbar som slåss om de två Europa League-slutspelsplatserna och parallellt med denna match tar Wolfsberger emot Borussia M’gladbach på Merkur Arena i Graz. Osannolikt spännande och lite av en skräll att det är turkarna som sitter i förarsätet med två matcher kvar.

Eventuellt tar Istanbul Basaksehir Europa League på något större allvar, medan Serie A såklart är främsta prioritet för Roma, som ändå med deras laguttagningar visat att de vill nå slutspel och inte tar någonting för givet.

Något anmärkningsvärt är att Basaksehirs enda förlust kom i premiären, då borta mot Roma – med siffrorna 0-4. Därefter? Succé. Detta medan Roma, som resultaten avslöjar, varit ett fiasko. Senast kom gruppspelets första och hittills enda förlust; 1-2-förlust borta mot Gladbach.

Av gruppens matcher och utvecklingen i den att döma kan det sluta exakt hur som helst, men det är klart – på förhand är Roma onekligen att betrakta som favoriter.

Annons:

Stark tro på mål

Målen är det som vi tittar närmare på, med ingången att det finns goda möjligheter för sådana, också åt båda håll.

Istanbul Basaksehir har inte visat någon som helst respekt för motståndarna under den här Europa League-sejouren, är formstarka och levererar så gott som alltid mål. Kan vara lite mer framåtlutande och ta åt sig mer nu inför hemmapubliken, kontra i bortamötet mot Roma.

Gästerna är inte i någon superform och har exempelvis förlorat dubbla bortamatcher och enbart vunnit en av de fem senaste. Pressen att vinna matchen finns där, för att inte hamna på efterkälken inför sista omgången, och då finns alla förutsättningar för öppna dörrar i matchen.

Att det ska bli mål åt båda håll betalar 1,75 gånger insatsen hos Bet365 och det köper vi direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. Regler & villkor tillämpas. Stodlinjen.se +18 år för spel.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:55, torsdag 28/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: