Speltips inför LASK – Manchester United 12/3: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 12 mars 2020

Manchester United har inte den allra bästa säsongen, men det är fortsatt ett väsentligt bättre lag än LASK som nu väntar i Europa League-åttondelsfinal den 12 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League är framme vid nästa fas, och just nu har man så sakteliga börjat ta igen på Champions League vars åttondelsfinaler också ska komma att avgöras under den här veckan. Det är alltså lite av likaläge som gäller i de båda turneringarna just nu.

Men med det sagt skiljer det såklart i nivå och klass mellan dessa båda tävlingar, där Europa League har ett par uppstickare kvar som inte hade varit nära att kunna hävda sig i Champions League. Med det sagt är kanske ett lag som Manchester United inte heller helt redo för den turneringen.

Men LASK som nu väntar för Manchester United i åttondelsfinalen är ett sådant lag – en uppstickare som visserligen har gjort det bra, men som kanske inte riktigt är det allra mest sexiga motståndet.

För Manchester United är det nog ganska lämpligt dock, med tanke på att man via Europa League kan nå Champions League, och med tanke på att fokus fortsatt ligger på att göra det bra i Premier League. Att Manchester United då får spela mot ett lättare motstånd i Europa ger en fördel.
Annons:

Manchester United är det bättre laget

Manchester United kommer till det här mötet med en stark trend, och har inte minst med sig en tung och meriterande vinst mot rivalerna Manchester City i helgen. Den lär göra så att spelarna känner sig uppumpade.

Men behöver Manchester United det mot ett lag som LASK? Känslan är att man ska vara klara favoriter alldeles oavsett, även om det alltid är lurigt med dubbelmöten eftersom man inte behöver gå stenhårt i den första matchen.

Men med det sagt tror vi att Manchester United sätter någon slags spik i kistan direkt, även om tunga spelare som Marcus Rashford och Paul Pogba inte finns med i truppen. Det har de i för sig inte gjort på ett bra tag med tanke på skador.

Manchester United vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester United vinner
Odds: 2,00
Bolag: Bethard
Spelstopp:  18:55, torsdag 12/3
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

 
Annons:


Annons: