Speltips inför Manchester United – Club Brugge 27/2: Klar favorit

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2020

Manchester United sitter i förarsätet, om än knappt, inför returen mot Club Brugge i Europa League-slutspelet – och visst ska de väl fixa det här på Old Trafford?

  Spela Manchester United -1,0 mål (asian) till oddset 1,80!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är halvtid i dubbelmötet mellan Manchester United och Club Brugge. Förra veckans match, som spelades i Belgien, slutade oavgjord – 1-1 efter att båda målen kommit under den första halvleken. Emmanuel Dennis spräckte nollan en kvart in i det hela och Anthony Martial kvitterade tio minuter från pausvilan.

Därmed är det fördel för Manchester United, stärkta av att ha undvikit förlora samt med ett bortamål. Nu ska de försöka sätta spiken i kistan och ser vi till oddsen ska de ha alla möjligheter till detta – den raka ettan står exempelvis i 1,50 gånger pengen.

Lagen har båda spelat varsin match sedan senast och den fysiska kapaciteten kommer med andra ord ställas inför prov. Manchester United krossade Watford med tre mål mot noll och är nu bara tre poäng från topp fyra i Premier League medan Club Brugge befäste deras position som serieledare i First Division A efter en 1-0-vinst över Sporting Charleroi.

Skadesituationen har lättats upp för Manchester United den senaste tiden, men kvar som indisponibla står Paul Pogba samt Marcus Rashford. Axel Tuanzebe är osäker för spel. Gästerna har Èder Balanta avstängd och Krépin Diatta skadelistad.

Annons:

Manchester United löser det

Club Brugge är möjligen inte att betrakta som en munsbit för Manchester United, men det ska trots allt råda väsentliga skillnader parterna emellan – och på Old Trafford är “De röda djävlarna”, som bekant, starka. Klart starkare än på resande fot.

Att leverera resultat i Belgien är en helt annan sak kontra på den europeiska scenen, när nivån höjs. Ser vi till Champions League-gruppspelet, där det alltså blev en tredjeplats och väg hit, och de sammanlagt fyra matcherna mot Real Madrid samt PSG var målskillnaden 1-9. Tre förluster och ett kryss. Man fick “bara” dubbla kryss mot Galatasaray, ska nämnas.

Detta medan Manchester United ser allt bättre ut; mer stabila och spetsiga. Kommer alltså från en 3-0-kross av Watford och har inte förlorat på sex matcher. Stärkta av att spela på hemmaplan borde favoritskapet till och med ses som något större än vad spelbolagen vill få det till.

Slutsatsen? Manchester United -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till oddset 1,80 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, torsdag 27/2
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: