Speltips inför Marseille – Salzburg 26/4: Taget till överdrift

Spelbloggare Publicerat: 26 april 2018

Det är inte ologiskt att förväntningarna på mötet mellan Marseille och Salzburg skruvats upp så i den ena Europa League-semifinalen, men vi undrar om en reaktion kanske inte är att vänta och att målmöjligheterna är något överdrivna?

Man kan nästan påstå att det var rena bragdinsatser som tagit såväl Marseille som Salzburg till den här semifinalen.

Gemensamt har de att de båda hamnade i brant uppförsbacke i kvartarna – Marseille förlorade bortamötet mot Leipzig med 0-1, för att sedan vinna med förkrossande fem mål mot två hemma medan Salzburg slog på den ännu större trumman: 2-4-förlusten borta vändes efter 4-1 i returen mot Lazio.

Den stora skrällen må dock österrikiska och nyrika Salzburg vara. Skulle de roffa åt sig finalplatsen i Europa League, vore det en storskalp i klubbens historia. Givetvis vore det en kraftmätning modellen större även för fransosernas del, om än inte i samma utsträckning.

Väl i finalen väntar vinnaren mellan Arsenal och Atlético Madrid, som vissa vill mena redan är en mindre typ av final.

Nåja, på truppfronten är det nästintill uteslutande positiva besked från båda parter. Marseille saknar ”bara” Steve Mandanda samt Boubacar Kamara. Hiroki Sakai står som osäker. Gästerna har i deras tur hela truppen intakt.

Underspelen av värde

Vi kan ta en närmare titt på båda parters senaste matcher…

Marseille – Lille: 5-1
Troyes – Marseille: 2-3
Marseille – Leipzig: 5-2

Salzburg – Rheindorf Altach: 3-1
Mattersburg – Salzburg: 0-0
Admira – Salzburg: 2-6
Salzburg – Lazio: 4-1

Utifrån dessa är det rätt uppenbart varför spelbolagen och dess oddssättare tror på en målrik batalj – och så kanske det också blir – men vi är i alla fall säkra på en sak: att de överdriver det hela.

Det handlar trots allt om en semifinal i Europa League och de inledande mötena blir inte sällan klart mer tillknäppta kontra de avslutande. Gästerna kan vi också vänta oss en oerhört defensiv approach från, för att försöka hålla nere siffrorna och sätta in smällen på hemmaplan. De är klart medvetna om den underdogposition de innehar.

1,86 gånger pengarna för under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre baljor – köper vi hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr i bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 26/4
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.