Speltips inför PAOK – Chelsea 20/9: Spektakulärt möte

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2018

Det gäller att inte underskatta grekerna när PAOK och Chelsea gör upp i den första omgången av gruppspelet i Europa League.

Annons:

För ett par veckor sedan spelade PAOK en rafflande match mot Benfica i playoff till Champions League, men föll trots att laget tog ledningen på hemmaplan efter en fantastisk frisparksvariant. Tröstpriset är att laget nu spelar i Europa League, inte heller fy skam.

I gruppen har grekerna bland annat fått Chelsea och på förhand låter det som en tuff utmaning. Väl på hemmaplan bör grekerna ha goda möjligheter att störa engelsmännen, som också väntas komma med en något reservbetonad startelva här. Ännu en sak som talar för PAOK.

I det inhemska ligaspelet har PAOK tagit tre raka vinster så här i säsongsinledningen och ser stabila ut. Det kommer att behövas nu. Chelsea har öppnat Premier League urstarkt och kommer även de till den här matchen med vind i sin segel. Två formtoppade lag, alltså!

Två lag som hotar framåt

I PAOK är tyvärr nyckelspelaren Leo Matos avstängd efter att ha blivit utvisad mot Benfica i kvalet till Champions League. Högerbacken är given i startelvan i vanliga fall, men kommer alltså inte till spel här. I övrigt har grekerna bästa möjliga lag att tillgå och väntas sätta sin starkaste startelva på planen från början.

Huruvida Maurizio Sarri tänker likadant känns mer oklart, men känslan är att åtminstone ett par spelare som haft tufft med speltiden i Premier League nu tar plats i laget. Det lär rimligen göra Chelsea mer sårbara, samtidigt som det fortsatt finns offensiv spets för att kunna hota framåt. Som vanligt är det svårt att veta hur de europeiska storklubbarna resonerar kring sitt deltagande i Europa League.

Här tror vi att PAOK inte ska underskattas då laget är svårspelade och tunga på hemmaplan. Med ett massivt hemmastöd kommer laget också göra allt i sin makt för att hota framåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:55, torsdag 20/9
TV:   –
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.