Speltips inför Partizan – Manchester United 24/10: Tungt 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 24 oktober 2019

Bladet skiftas från Champions League till Europa League – och här tittas det närmare på mötet mellan Partizan och Manchester United. Speltipset? Det hämtas från 1X2-marknaden.

Annons:

Den serbiska klassikerklubben Partizan står för kommande motstånd i Europa League för Manchester United, på ett förmodat kokande Stadion Partizana. Från de svenska TV-sofforna är det Eurosport 1 som ska knappas in och matchen streamas även på Eurosport Player.

Grupp L, som ”De röda djävlarna” förstås är storfavoriter i, är fortfarande en tajt och öppen historia – och på toppen av kullen är det just Manchester United och Partizan som hittas, båda med varsin vinst samt kryss, fyra pinnar och ett plusmål i målskillnad.

Bakom dem hittas holländska AZ, som alltså kryssat mot de båda, och sist med dubbla förluster är Astana. Anmärkas ska att inte en enda match i gruppen haft en vinnare med siffror större än uddamålet. Återigen finns potential för en spännande batalj när det är Partizan och Manchester Uniteds tur att möte varandra.

Även om det skulle bli EL-slutspel för Manchester United, vilket får ses som det mest sannolika, finns det stora problem att ta itu med för tränaren Ole Gunnar Solskjaer. Det är bara att titta på hur det ser ut i Premier League; nio matcher, blott tio pinnar, en plats på den undre tabellhalvan och ett spel som hackar.

Partizan är en av de större klubbarna i Serbien, men har under de senaste åren tappat viss mark – delvis till följd av Röda Stjärnans lyft – och nu, 11 matcher in i den inhemska serien, är de inte bättre placerade än femma. Redan nu ett betydande avstånd till den absoluta toppen. Och nu kommer de från en 0-1-förlust mot Mladost Lucani.

Serberna saknar på förhand Lazar Markovic, skadad, samt har Seydouba Soumah i riskzonen att missa matchen.

Annons:

Bra betalda United-spel

Det kan komma att roteras på ett par eller fler positioner i Manchester United och utöver det saknar Paul Pogba, Eric Bailly, Luke Shaw, Nemanja Matic, Diogo Dalot och Jesse Lingard står som osäker.

På den här scenen, Europa League, tillhör Manchester United ändå den främsta toppen – skadeproblematiken till trots – i ren kvalitetssynpunkt. Annat hade det varit om de spelat Champions League-fotboll. Slagkraft har försvunnit – men det finns fortfarande stora kvalitéer, i relativa mått mätt. Exempelvis i jämförelse med Partizan.

Glädjande för United är att de stod för en mycket lovande insats mot Liverpool under helgen – och det var bara minuter från att bli en fullpottare. Istället, 1-1 på Old Trafford. Det var kanske det bästa som visats upp under hela spelåret. Möjligen kan en vändning vara på gång? Uppenbart finns det mer att hämta.

Den raka tvåan betalar hela 2,40 x insatsen och det bäddar för en solklar position.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner, rak tvåa
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, torsdag 24/10
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: