Speltips inför Real Betis – AC Milan 8/11: Nyckelmatch

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2018

Spelet inför torsdagens möte mellan Real Betis och AC Milan i Europa League är en så kallad no-brainer. Det här är två lag som inte kan hålla tätt.

Annons:

Det är skarpa tider i Europaspelet den här veckan. Champions League har under tisdag och onsdag bjudit på matcher som på förhand varit väldigt spännande med tuffa utgångslägen i grupperna. Europa League är på intet sätt ett undantag.

Det möte som kanske sticker ut lite extra den här torsdagen – åtminstone av matcherna med sen avsparkstid – är matchen i Spanien mellan Real Betis och AC Milan. Efter tre spelade omgångar har båda lagen chans att gå vidare och ligger etta respektive tvåa. Men Real Betis har klar fördel efter att ha vunnit senaste mötet i Milano.

Faktum är att Real Betis har lite trevande form i ligaspelet, med fyra raka matcher utan vinst. Men i Europa League har spanjorerna två raka vinster, med en tung 1-2-vinst på San Siro senast som den stora fjädern i hatten. Risken är tyvärr överhängande att det straffar sig här.

AC Milan måste studsa tillbaka

Det är alltid lite vanskligt att veta hur lagen tar sig an Europa League och det är inget undantag med AC Milan, ett lag vars självbild säger att klubben hör hemma i Champions League. Men på senare år har det varit tydligt att Europa League är en rimligare nivå.

Det enda som möjligen är mer pinsamt än att spela i Europa League är om man inte skulle ta sig vidare. Med det tuffa läget i gruppen behöver laget nu minst en poäng för att inte halka efter i grupptoppen, dit Olympiakos förmodligen också sållar sig efter torsdagens match mot Dudelange.

AC Milan har en tung match mot Juventus på söndag och kan komma att vila spelare, men känslan är att laget åker till Spanien för att försöka vinna.

Båda lagen göra mål spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bethard. Det är ett spel som känns bra då båda lagen har sina absoluta (!) styrkor i offensiven och läcker alldeles för mycket bakåt. Att Gonzalo Higuain missar och Samu Castillejo är avstängd är tungt för AC Milan, men laget bör kunna göra mål ändå.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, torsdag 8/11
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.