Speltips inför Sevilla – Qarabag 28/11: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2019

Qarabag FK står inför det som blir säsongens tuffaste utmaning hittills när Sevilla väntar på bortaplan i Europa League.

Annons:

När det nu återstår två omgångar av Europa League-gruppspelet kommer många grupper att komma att avgöras, eller nära på i alla fall. Ett lag som däremot redan har säkrat sin plats i 16-delsfinalen är spanska giganterna Sevilla.

Efter fyra omgångar står laget på fyra raka vinster och har den fina målskillnaden +10 så här långt. Det gör att man otvivelaktigen leder gruppen och dessutom alltså redan bärgat en slutspelsbiljett. Det är minst sagt imponerande.

Det innebär också att kriget om andraplatsen, den som också innebär slutspel, är helt vidöppet. Där har alla tre kvarvarande lag i gruppen en reell chans att ta sig till slutspelet. APOEL Nicosia står på fyra poäng, lika många som Qarabag FK. En poäng bakom väntar F91 Dudelange.

Här behöver Qarabag FK alltså gärna ta poäng för att behålla det här i egna händer på fullt allvar, men det går också att klara sig även vid förlust. Med tanke på att man föll med hela 0-3 hemma mot Sevilla kan det behövas ett sådant handikapp.

Annons:

Alltid starka i Europa League

Det är ingen hemlighet att spanska lag i allmänhet och Sevilla i synnerhet har en förkärlek till europeiskt cupspel. Det råder heller ingen tvekan om att det i modern tid är lagen från Spanien som varit allra mest framgångsrika vad gäller att bärga titlar i Champions League och Europa League.

Europa League är som bekant en turnering med enkom tiotalet år på nacken och det lag som har vunnit turneringen allra flest gånger är Sevilla. Det säger en hel del om hur man hanterar cupspelet i Europa, men det innebär också att klubben i stort samlat på sig värdefull erfarenhet som man nu har nytta av igen. Det är bland annat den man skördar frukterna av just nu.

Inledningen på gruppspelet har alltså varit helt magiskt med fyra raka vinster och vi kan inte se varför man skulle slå av på takten. Visst, man är klara för slutspelet, men vill såklart ta sig hela vägen in i mål med idel vinster och framför allt idel starka prestationer.

Sevilla -1 (asian handicap) spelas därför till 1,61 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Sevilla -1 (asian handicap)
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 28/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk linjär tv.
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: