Speltips inför Strasbourg – Eintracht Frankfurt 22/8: Rakt spel i kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 22 augusti 2019

Det är fullt fokus på favoriten som gäller inför det att Strasbourg och Eintracht Frankfurt gör upp i playoff till Europa League torsdagen den 21 augusti 2019.

Annons:

Det dräller av matcher i playoffrundan till Europa League och för den som inte sätter tänderna i omgången kan det vara ganska svårt att få en överblick. Men faktum är att det går att hitta mycket spelvärde här, inte minst om man vågar titta mot möten som andra glömmer.

Strasbourg mot Eintracht Frankfurt kan vara ett sådant möte.

Strasbourg tog sig till playoff genom att slå ut Macabbi Haifa från Israel i den senaste omgången. Detta trots förlust med 2-1 på bortaplan i det sista, avgörande mötet. Tack och lov hade laget en vinst från hemmamötet att luta på. Dessutom slog Strasbourg ut Lokomotiv Plovdiv i kvalet. Det var mer av programenliga vinster. På det hela taget har man inte direkt skrämt någon.

Eintracht Frankfurt då? Jo, laget har öppnat urstarkt den här säsongen med fyra raka vinster i Europa League-kvalet och sedan en tung 1-0-vinst hemma mot Hoffenheim i ligapremiären den här helgen. Urstarkt. Det känns som att tyskarna har prickat någon form av formtopp redan nu.

Annons:

Klar favorit här

Eintracht Frankfurt har som bekant tappat några av sina absolut bästa spelare under sommaren och det gör att laget, såklart, måste anses vara klart sämre den här sommaren än vad man var under våren när man alltså gick hela vägen fram till en semifinal i Europa League och var snubblande nära att nå finalen. Sebastian Haeller och Luka Jovic sprutade in mål för Eintracht Frankfurt förra säsongen, men nu har båda sökt sig vidare till större utmaningar och bredare plånböcker i andra länder. Det är såklart trist för laget.

Men med det sagt finns fundamentet i spelet och grunden av truppen fortfarande kvar inför den här säsongen och det gör att det tyska storlaget, som har ett osedvanligt bra stöd för att vara i dessa sammanhang, faktiskt kan betecknas som en kandidat till att gå långt även den här säsongen. Det ska ju dessutom alltid finnas någon som tar över på tronen efter att kungarna har lämnat.

Här tänker vi oss att Eintracht Frankfurt, som har fyra raka vinster den här kvalsommaren, tar tag i det här direkt och vinner bortamötet.

Eintracht Frankfurt vinner spelas till 2,15 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Eintracht Frankfurt vinner
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, torsdag 22/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.