Speltips inför Torino – Wolverhampton 22/8: Utsökt playoffmöte

Spelbloggare Publicerat: 22 augusti 2019

Europa League-playoffrundans kanske hetaste dubbemöte spelas mellan Torino och Wolverhampton Wanderers. När de drabbar samman på Stadio Olimpico Grande Torino, finns det flera typer av spel man kan sätta tänderna i.

Annons:

Italienskt mot engelskt. Redan i Europa League-kvalet. Vilka höjdarbataljer som väntar oss, eller hur?

Var Torino står är svårt att sia eftersom Serie A-premiärerna ännu inte spelas, utan gör det under kommande helg, men de har åtminstone hunnit med två kvalrundor och således fyra matcher. Där krossades ungerska Debrecen krossades med 7-1 och vitryska Shakhtyor med 6-1.

De insatserna finns det inte mycket att antyda på för Torinos del, men nivån på motståndet har varit ett helt annat än vad som väntar här. Första riktiga hindret, uppgiften. En svårbedömd historia väntar, en som skulle kunna luta över åt vilket håll som helst. Upp till bevis!

Wolverhampton har fått en fullt acceptabel, kanske lite mer än så, start på Premier League-äventyret anno 2019/20 med kryss borta mot Leicester City samt dito hemma mot Manchester United. ”De röda djävlarna” missade förvisso en straffspark i matchen, men annars stod ”Wolves” upp hyfsat.

Här i EL-kvalet har man haft en enkel resa till playoffet – kross av nordirländska Crusaders liksom armeniska Pyunik. Likadant där, här kommer det första stora hotet när en Europa League-plats jagas.

Annons:

”Wolves” löser minst kryss

Svårbedömt var det här. Det skulle kunna sluta lite hur som helst, i matchen specifikt som dubbelmötet som helhet. Ganska jämnstarka lag som ryker samman – på pappret. Och klubbar med hyfsad status i två av världens bästa fotbollsligor, Serie A och Premier League.

Här ser vi ändå värde i att investera i Wolverhampton, som undertecknad snackat upp i flera speltips de senaste veckorna. Spelartruppen ser stark ut och de kan vara redo för att ta nya samt större kliv framåt. Dessutom är succétränaren Nuno Espírito Santo kvar och kan fila vidare på helheten.

Torino, på hemmaplan, är förstås favoriter – men för stora sådana. De må ha ett material att se upp med, även under vi ser den som snäppet under vad ”Wolves” har. Små marginaler, dock.

Gästerna har sett defensivt solida ut under upptakten av Premier League och har fördelen av att redan ha kickstartat seriesäsongen medan Torinos premiär väntar under den sena söndagskvällen.

Flera olika spel kan tänkas spelas här, de flesta med skrällbetoning. Vi har plockat ut vårt favoritspel och det är Wolverhampton +0,25 mål (asian handicap) till 1,87 gånger pengarna hos Mr Green. Gäller då är halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – en försäkring vi gärna har med här, när en förmodat tajt historia väntar.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få upp till 5 000 kr vinstboost!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00, torsdag 22/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.