Speltips inför Vaduz – Eintracht Frankfurt 8/8: Överdriven favorit

Simon Pålsson Publicerat: 8 augusti 2019

Det blir ett handikappspel inför det kittlande kvalmötet mellan Eintracht Frankfurt och Vaduz torsdagen den 8 augusti 2019. Här kan det bli åka av.

Annons:

FC Vaduz mot Eintracht Frankfurt. Det är enkelt att se på det här mötet som ett möte med en given favorit. Det råder ju ingen tvekan om att det är Eintracht Frankfurt som är klubben med historian och som dessutom har hunnit göra sig ett namn i Europaspelet. Nu står laget på 20 matcher och bara en förlust på dessa 20 matcher i Europaspelet på sistone. En svår nöt att knäcka med andra ord.

I förra kvalrundan slog Eintracht Frankfurt ut estländska Flora Tallinn utan att förta sig. Samtidigt har Vaduz fått spela dubbla kvalrundor hittills och har i båda fallen, både mot Breidablik och mot Fehervar, visat sig vara ett starkt hemmalag. Det är skönt att kunna luta sig mot nu.

Det här är en match som spelas över 180 minuter. Därför är det första mötet bara vägvisande för hur det kommer att sluta. Vi drar inte för stora växlar av utgången här och det tror vi inte heller att Eintracht Frankfurt gör. Det räcker att vinna på hemmaplan i match två.
Annons:

Spel på handikappet

Eintracht Frankfurt var lite av årets stora Europalag förra säsongen när man tog sig hela vägen till semifinal och sånär också tog sig till finalen, men då räckte man inte riktigt till i returmötet av semifinalen den gången. Nu är frågan om det är möjligt att nå samma resultat den här säsongen.

Faktum är nämligen att klubben blivit av med sina bästa spelare – precis som förra årets succélag i Champions League, Ajax – och ersättarna håller inte samma nivå. Luka Jovic och Sebastian Haeller spelar numera på annan ort och det lär märkas.

Å andra sidan är Eintracht Frankfurt en klubb som verkligen tar det där med Europaspel på fullaste allvar. Det märker man inte minst på läktarplats där det levereras tifon i toppklass redan i den andra kvalrundan. Imponerande på alla viss.

Vår känsla är dock att det försvagade tysklaget får svårare än beräknat mot Vaduz och att det blir en dans på rosor i första mötet kan vi inte ens se framför oss.

Vaduz +1,75 (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Vaduz +1,75 asian handicap
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, torsdag 8/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.