Speltips inför Villarreal – Rangers 20/9: Intressant match

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2018

Spelbolagen väntar sig en enkel hemmaseger och en sprudlande målfest, men i våra ögon känns åtminstone inte det ena givet inför Villarreal – Rangers.

Annons:

Enligt spelbolagen är favoritskapet väldigt tydligt inför matchen mellan Villarreal och Rangers i Europa League. Det går kanske att förstå med tankarna på att skottarna inte varit framme i gruppspel på många år och inte är riktigt på samma nivå som inhemska konkurrenter i Celtic.

Men Villarreal har faktiskt en ganska svag form och har sett darriga ut under säsongsinledningen, med bara två gjorda mål på fyra ligamatcher och totalt fyra insamlade poäng. En klar missräkning med tanke på den offensiva spets som ska finnas i det här laget. Nu återstår att se om det blir den bästa startelvan som sätts på benen eller om det vilas lite spelare.

Rangers är defensivt starka och försöker troligen med den fotbollen i Europa. Hemma i Skottland går laget lite upp och ner, men är svårbedömda då kvalitén på ligan som bekant inte är den bästa i Europa direkt.

Ingen sprudlande fest

Det här är en match som kommer att präglas av avbräck i båda läger, varpå det är än mer svårbedömt än i vanliga fall. Vad går att förvänta sig av lagen? Hur försvagade är gästerna av att flera nyckelspelare är borta? Vad kostar skadorna och avstängningen för hemmalaget? Det är frågor som kommer att styra matchens resultat i en viss riktning.

Märk väl att Santiago Caseres och Bruno Soriano är skadade för hemmalaget, som också får klara sig utan Jaume Costa som är avstängd. Det öppnar för Alfonso Pedraza.

Hos gästerna är läget klart värre och Steven Gerrard, som alltså är huvudtränare, har lite huvudbry inför matchen. Gareth McAuley, Ryan Jack, Jamir Murphy, Alfredo Morelos och Jon Flanagan missar matchen. Jordan Rossiter, Graham Dorrans och Lee Wallace är osäkra kort, där den sistnämnda mest troligt inte kommer till spel alls.

Villarreal blir oundvikligen stora favoriter, men det finns få saker i deras spel på sistone som talar för att de kör över Rangers. Ett skotskt lag kommer också slå sig an med en defensiv approach här och det kan räcka till att hålla nere siffrorna.

Under 2,5 mål spelas till 2,12 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, torsdag 20/9
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.