Speltips inför Vitoria Guimaraes – Arsenal 6/11: Tidig avspark

Simon Pålsson Publicerat: 6 november 2019

Vitoria de Guimaraes gäller som stor underdog inför onsdagens möte mot Arsenal i Europa League-gruppspelet.

Annons:

Trots att det är onsdag spelas det lite Europa League och det är minsann en anmärkningsvärt tidig avsparkstid som väntar. Matchen i fråga spelas mellan portugisiska Vitoria de Guimaraes och Arsenal.

Arsenal har varit sylvassa i inledningen av Europa League och har nio av nio möjliga poäng så här långt. Vad som också imponerar är att målskillnaden är +8 efter tio gjorda mål framåt och bara två insläppta. I för sig är det nästan ett insläppt per match så det är kanske inte just defensiven vi ska fokusera för hårt på här.

Vitoria de Guimaraes däremot ligger sista med tre raka förluster och det ser tungt ut om man ska ta sig vidare från gruppen. Om det ska finnas någon som helst möjlighet för Vitoria de Guimaraes krävs förmodligen en trepoängare här. Det känns inte omöjligt att vi får se ett hemmalag som verkligen trycker på – om än med risken att blotta sig.

Annons:

Osäkerhet kring lagkaptenen

Som bekant har det stormat en hel del kring Arsenal under inledningen på säsongen – både på grund av svaga resultat i Premier League och på grund av en del andra problem. Nu senast gick lagkaptenen Granit Xhaka ilsket av planen och blev utbuad av sina supportrar. Sedan dess har han stått över två matcher och han hänger nog löst här också. I övrigt är Reiss Nelson skadad.

Hos hemmalaget är skadelistan väldigt lång och det rör sig om en hel del spelare som inte kunnat spela någonting under inledningen på hösten. Det kan vara en del av förklaringen till att man underpresterat ganska ordentligt, allra främst resultatmässigt.

Ola John, Joseph Amoah, André André, Victor Garcia, Jhonathan Luiz, Valerri Bondarenko, Falaye Sacko, Alhassan Wakaso och Miguel Oliviera. Det är spelarna som enligt förhandsrapporterna inte spelar mot Arsenal.

Arsenal toppar tabellen och riskerar nog att slå av något på takten, varpå vi undviker raka spel på engelsmännen.

Båda lagen göra mål spelas däremot till 1,50 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:50, onsdag 6/11
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: