Speltips inför Vitória Guimarães – Ventspils 14/8: Ny enkel kvalvinst

Simon Pålsson Publicerat: 14 augusti 2019

Det blir fullt fokus på målen inför returmötet i kvalet till Europa League mellan portugiserna Vitoria de Guimaraes och Ventspils onsdagen den 14 augusti 2019.

Annons:

Redan efter det första mötet med Ventspils står det klart att portugiserna i Vitoria de Guimaraes är så gott som helt klara för playoff till Europa League. Då återstår alltså bara ett dubbelmöte på 180 minuter innan vi vet om Vitoria de Guimaraes lyckats ta sig hela vägen till ett gruppspel.

Det ska sägas att Vitoria de Guimaraes så här långt haft enorm tur med lottningen. Fola Esch passerades utan att ens behöva hålla tillbaka sina gäspningar i den andra kvalomgången och mot Ventspils känns det alltså redan dött. Detta efter att Vitoria de Guimaraes vunnit med klara 3-0 på bortaplan. Ett styrkebesked som heter duga.

Märk väl att Vitoria de Guimaraes på egentligen alla plan är ett klart bättre lag än Ventspils, som i för sig såg ganska starka ut i förra kvalomgången. Då tog man sig förbi ett visserligen supersvagt Gzira United efter att ha vunnit med klara 4-0 direkt i det första mötet.
Annons:

Målspel hämtas

Det ska sägas att portugisiska Vitoria de Guimaraes är ett starkt lag i Europasammanhang och nu står på tre raka vinster – varav två i senaste kvalomgången. Det som imponerar än mer är att laget vunnit med hållen nolla i samtliga tre matcher. Det skulle kunna vara det som vi väljer att fokusera på inför det här returmötet – en hållen nolla till känns helt naturligt – men faktum är att värdet egentligen hittas någon annanstans.

För det motstånd som Vitoria de Guimaraes spelar mot, alltså Ventspils, tillhör de klart svagare i den här fasen av turneringen. 3-0-förlusten på hemmaplan i det första mötet säger en hel del. Det känns som att Vitoria de Guimaraes står för minst lika många mål när man väl får spela inför sin hemmapublik.

Det kan vara värt att ha med sig att det här är den sista matchen som laget spelar innan helgens premiär i den portugisiska ligan. Att då komma med en fin insats och en härlig seger, gärna efter ett par gjorde mål, är den optimala uppladdningen.

Vitoria de Guimaraes över 2,5 mål spelas till 1,57 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vitória Guimarães över 2,5 mål
Odds:  1,57 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  18:00, onsdag 14/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.