Speltips inför Wolverhampton – Crusaders Belfast 25/7: Enorma favoriter

Simon Pålsson Publicerat: 25 juli 2019

Det blir ett specialspel i första halvlek inför kvalet till Europa League mellan Wolverhampton och Crusaders Belfast torsdagen den 25 juli 2019.

Annons:

Vi är bara framme vid den andra kvalomgången i kvalet mot Europa League, men redan nu kliver ett par riktigt heta lag in i handlingarna och det gör att turneringen sannerligen går in i ett intressant skede redan nu, innan gruppspelet ens är på tal.

Från Premier League är det sjunde och sista Europalaget inga mindre än Wolverhampton, som var förra säsongens stora, stora positiva överraskning. När andra storklubbar valde att underprestera å det grövsta fick Wolverhampton, som nykomlingar, en flygande start och kunde sedan hålla i såväl prestationer som resultat hela vägen in i mål.

Det är Jorge Mendes och den spanska satsningen som ligger till grund för det Wolverhampton vi ser i dag. Det mesta talar förmodligen för att laget fortsätter på den inslagna vägen den här säsongen, med tanke på att truppen snarare förstärkts och att nyckelspelarna är intakta.

På försäsongen har laget varit runt om i världen och härjat, med fina resultat som följd. Det är tydligt att det finns ett fokus på att kvala in till Europa League, då Wolves öppnade sin försäsong tidigare än övriga engelska lag. Det gör att formtoppen är närmare. Troligen kan det göra att laget också ser heta ut i inledningen av Premier League.

Crusaders Belfast räcker inte till

Det finns en rad nordirländska lag som finns med i sommarens kvalspel och som försöker ta sig hela vägen till ett gruppspel. Men det finns bara två nationer i hela Europa som är rankade sämre i Europa och det är ingen slump. Lagen därifrån håller helt enkelt inte måttet.

Det är Lincoln FC som är det nordirländska flaggskeppet, medan Ballymena United och Crusaders Belfast är övriga kvalande lag från Nordirland. Det är två klubbar som inte tillnärmelsevis kan jämföras med ens allsvenska lag. Det visar inte minst det faktum att Ballymena United förlorade med hela 11-0 mot Malmö FF över 180 minuter i förra kvalomgången.

Wolverhampton bör rimligen vara minst lika heta som Malmö FF i det här skedet och även fall de inte förtar sig litar vi på att den engelska klubben dödar tillställningen så tidigt det bara går.

Wolves -1 (första halvlek) spelas till 1,64 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Wolves -1 (första halvlek)
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, torsdag 25/7
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.