Speltips inför Wolverhampton – Espanyol 20/2: Fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2020

Molineaux Stadium är platsen och där drabbar Wolverhampton Wanderers samt Espanyol samman. Vårt speltips inför matchen hämtas från målmarknaden och frågan är; blir det proppen ur eller målsnålt?

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,87 hos betsson!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi skiftar blad från Champions League till Europa League. Torsdagen bjuder på en mängd spännande matcher från slutspelsfasens inledning.

Här: Wolverhampton, tabellåtta i Premier League och på ny jakt efter Europaplats, mot La Liga-tabelljumbon i Espanyol. Med bakgrund till det är det alldeles uppenbart åt vilket håll favoritskapet viktar åt. Rätt starkt dessutom.

Gästande Espanyol är en underlig historia – från att under fjolåret ha fixat den här biljetten ut på den europeiska scenen, under den här säsongen med enkelhet ha toppat gruppspelet – men med en jumboplats i La Liga; 19 poäng på 24 omgångar. Hur mycket kraft är man då villiga att investera här?

Wolverhampton är med i PL:s täta skikt bakom dominanta topp tre och slåss jämsides en radda av konkurrenter om att få upp huvudet ovanför död mark. Laget är solitt, har en gedigen spelidé och är svåra att handskas med. Problemet? Att de haft det svårt att dra det längsta strået i tajta matcher; kryssar alldeles för ofta. Två sådana kommer man också från, 0-0-historier – mot Manchester United samt Leicester City.

På skadelistan hos Wolves återfinns enbart Rúben Vinagre medan Espanyol har Sébastien Corchia out. Raúl de Tomás Víctor Campuzano tveksamma pjäser. Minimala bekymmer.

Annons:

Målsnålt väntar

Ser man till vad respektive lag presterat i respektive ligaspel är det givetvis Wolverhampton som ska vara storfavoriter – men favoritoddsen lockar knappast oss. Runt 1,50 räcker helt enkelt inte för ett rakt spel på ettan.

Snarare är det målen – underspelen – som får det att klia i fingrarna. Anledningarna till detta? Enkelt!

Ett av Wolves problem är den offensiva impotensen och trenden är målsnål när de är i farten, som nu komna från dubbla mållösa matcher mot toppkonkurrenter i Premier League. De arbetar hårt, är svårspelade, men får det sällan att lossna helt.

Nu ska de föra dansen på Molinaux Stadium och möter nu ett Espanyol som ändå fått ett litet lyft på senare tid. Från deras sida, i det inledande mötet av två samt på bortaplan, är en defensiv approach till det hela att vänta. Tveklöst.

Under 2,5 mål totalt till oddset 1,87 hos Betsson blir vårt speltips inför matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 20/2
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: