Speltips inför Wolverhampton – Slovan Bratislava 7/11: Inget snack om saken

Spelbloggare Publicerat: 7 november 2019

Formen? Den är lite sisådär. Ändå borde Wolverhampton Wanderers inte ha det minsta problem att städa av slovakiska Slovan Bratislava i Europa League – och visst borde det bli mer bekvämt än när de möttes för ett par veckor sedan?

Annons:

Grupp K:

1. Sporting Braga, 3: 2-1-0, 7p, +2 mål
2. Wolverhampton, 3: 2-0-1, 6p, +1 mål
3. Slovan Bratislava, 3: 1-1-1, 4p, +1 mål
4. Besiktas, 3: 0-0-3, 0p, -4 mål

En nyckelmatch var det här, eller hur? Slovan Bratislava känner av pressen efter att häromveckan, på hemmaplan, ha tappat 1-0 till 1-2 mot ”Wolves” – men var inte alls oävna och det är ett faktum som stärker dem; att de mycket väl hade kunnat lösa ett bättre resultat. Framförallt blev det nerv när Wolverhamptons inhoppande Diogo Jota visades ut minuter från slutet.

Nämnde Jota missar således den här matchen, liksom skadetrion bestående av Willy Boly, Matt Doherty samt Ryan Bennett. Detta medan slovakerna saknar Dávid Strelec, Mitch Apau, Aleksandar Cavric och eventuellt David Holman.

Slovan Bratislava ska hyllas för vad de åstadkommit när halva gruppspelet är färdigspelat; 4-2-vinsten över Besiktas, 2-2 borta mot Sparting Braga och insatsen i den omvända matchen med denna. De har överraskat positivt med deras frejdiga anfallsvilja och minimala respekt för motståndarna – och det mot sådana som normalt ska vara bättre.

Wolverhampton hackar framåt. De har inte fått ut alltför mycket i Premier League, vinner alldeles för sällan och har kommit undan här med flyt i Europa League-matcherna; satte vinnarbaljan mot Besiktas med sista sparken och vände, trots många om och men, senast. 0-1-torsk mot Braga i premiären.

Annons:

Inte helt hundra – men värda förtroendet

Det känns kanske inte helt hundra att lämna förtroendet i händerna på Wolverhampton när de blivit samt hållit på att bli omskadade vid så pass många tillfällen, även när de kanske borde dominera i matcherna.

Men det är fortfarande ett, på pappret, mycket solitt PL-lag, alltså i världens kanske tuffaste serie, och nu kommer de från ett moralstärkande 1-1-kryss mot Arsenal på Emirates Stadium. Mycket positivt att hämta därifrån.

Nu har de chansen att ta ett stormkliv mot Europa Leagues slutspel – och bestämt tror undertecknad att de kommer lyckas med det. De är bättre än deras motståndare på varenda position, kommer från en bra insats och känslan har varit sedan en tid tillbaka att det – snart – kommer släppa. Följer upp helgens insats med en bekväm trea här?

Vårt speltips blir därför Wolverhampton Wanderers -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – till 1,90 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 7/11
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: