Speltips inför Wolverhampton – Sporting Braga 19/9: Ångestmöte direkt

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2019

Med nedåtpekande formkurvor är det som Wolverhampton Wanderers och Sporting Braga drabbar samman i en av torsdagens alla Europa League-premiärer och vårt mål är att försöka mer än dubbla det investerade kapitalet.

Annons:

Smaka på dessa siffror:

Wolverhampton på fem Premier League-matcher: utan vinst, blott tre inspelade pinnar och en plats som nästjumbo. 2-5 i baken mot Chelsea senast. 4-8 på de två senaste.
Sporting Braga på fem matcher i portugisiska Primeira Liga: en vinst, fyra pinnar och en plats som tredjejumbo. 0-5 på de två senaste matcherna.

Gästerna har för övrigt en välfylld skadelista prydd av Murilo Souza, Raúl Silva, Vitor Tormena, Tiago Sá, Wilson Eduardo och eventuellt Wallace. ”Wolves” med hela truppen intakt.

Det här handlar alltså om klubbar som med förra årets resultat lyckades roffa hem Europaplatser och som förväntas stå starkt i respektive serie; nosa på toppstriden. Kris? Ännu vore det kanske att ta i, men snart måste saker och ting hända. Det är en sak som är säker.

Om vi inte ska höja krisstämplarna ännu, är det i alla fall två pressade lag som ska göra upp om tre poäng i Europa League-premiären. Gruppen, grupp K, innehåller även Besiktas samt Slovan Bratislava. Upplagt för flera spännande fajter, även om dessa två är att värdera som favoriterna till att nå slutspelet.

Annons:

Mål åt båda håll

Den här seriestarten till trots håller undertecknad ”Wolves” högt. Om de bara får pejl på försvarsspelet, som under den senaste tiden varit under all möjlig kritik, finns det mycket att hämta. Gillar spelarmaterialet, med bredd och spets. Tränaren Nuno Espírito Santo är kompetent. Och ser vi till EL-kvalet visades framfötterna inte minst i playoffdubbelmötet mot italienska Torino – 5-3.

Oddsen för favoritspelen och den raka ettan räcker dock inte till, som det sett ut på sistone – och det är smartare att blicka mot målmarknaden.

Under helgen släppte Wolverhampton in fem baljor hemma mot Chelsea, två framåt, och förlorade dessförinnan med 2-3 när Everton besöktes. Mål åt båda håll har det blivit i sex matcher efter varandra, mot blandat motstånd. Hönsgård i försvarsspelet. Offensiva spetskvalitéerna syns däremot tydligt.

Sporting Braga är under isen; har torskat två raka matcher och målskillnaden på dessa är hemska 0-5. Av det mesta att döma borde det bara handla om en tillfällig dipp – de ska vara klart mycket bättre än såhär – och mot ett ”Wolves” som läcker svårt defensivt ska chanserna vara goda till att åtminstone pryda målprotokollet.

Visst luktar det mål åt båda håll? Det spelas till finfina 2,10 gånger pengarna hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Testa betfair spelbörs – Få ett riskfritt spel på 450 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, torsdag 19/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.