Speltips inför Wolverhampton – Torino 29/8: Stänger igen butiken

Spelbloggare Publicerat: 29 augusti 2019

En explosion av mål i det första mötet. Vad väntar nu? Wolverhampton mot Torino på Molineaux Stadium, när en Europa League-plats är på spel.

Annons:

Vilken match, va? Wolverhampton vann med tre mål mot två över Torino i Italien. En match som hade det mesta. För italienarna var det vitalt för dubbelmötet som helhet att Andrea Belotti reducerade från straffpunkten i de avslutande minuterna. Nu lever hoppet.

Efter dessa 90 minuter ska alltså en av klubbarna vara klara för Europa League. Given fördel ”Wolves”, som vi underströk redan inför match nummer ett. Spelbolagen menade då att det mer eller mindre skulle vara helt femtio-femtio.

Positiva besked lämnades dock av Torino i Serie A-premiären mot Sassuolo, vilken gick av stapeln under helgen, med en 2-1-vinst hemma. Tävlingsmatcherna dessförinnan hade bara varit mot blåbärsmotstånd här i EL-kvalet. Vart Torino står och vartåt det barkar är således svårt att sia.

Wolverhamptons kvitterade i den absolut sista sekunden hemma mot Burnley senast – och de har nu kryssat deras tre inledande Premier League-matcher. Klar besvikelse över insatsen och uddlösheten i sista tredjedelen, men någon större oro finns det inte anledning till. Årets ”Wolves” har alla möjligheter att slå på stort – i Europa och inhemskt.

Enda rapporterade avbräcken inför matchen är på Torinos trio bestående av Iago Falque, Cristian Ansaldi samt Nicolas Nkoulou.

Annons:

Annorlunda matchbild

Målexplosion senast – annorlunda nu? Det är vad vi tänker.

Även om Wolverhampton släppt in lite mål på sistone, har de en relativt starkt defensiv – och här är de fullt medvetna om och säkerligen fokuserade på att max ett insläppt mål innebär att de är vidare från playoffrundan.

Hemmaplan, sannolikt stort bollinnehav och en defensiv approach. Torino borde, även när de trycker upp positionerna, kunna hållas i schack. Om det inte, vilket vi är inne på, skulle släppa för bortalaget är det troligt att matchen sinom tid tappar intensitet och mer eller mindre bara spelas av.

Så, här sitter ett underspel bra på sin plats och vi tar det från 2,5-målslinan till oddset 1,98 hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,98
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, torsdag 29/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.