Speltips inför Zrinjski – Malmö FF 15/8: Tillknäppt tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 15 augusti 2019

Malmö kommer till det här mötet med en betryggande ledning och lär inte vilja bjuda upp till någon vilda-västern-fotboll. Mycket talar därför för en mer tillknäppt tillställning.

Annons:

Det har gnisslat en del i MFF-maskineriet i Allsvenskan på sistone, men i Europa-spelet har man alltjämt levererat.

Med 3-0 att gå på inför bortareturen mot kroatiska Zrinjski Mostar är förutsättningarna för vidare avancemang mot en gruppspelsplats i Europa League mycket goda.

På hemmaplan dominerade man matchbilden och 3-0 måste bedömas som ett rättvist resultat.

Zrinjski kvalificerade sig för den här omgången genom att besegra Utrecht efter 1-1 på bortaplan och 2-1 efter förlängning på hemmaplan.

I den inhemska ligan mar man spelat tre matcher av vilka man förlorat två.

Annons:

Malmö bör kunna kontrollera matchen

Malmö spelade i söndags oavgjort borta mot Häcken och på söndag väntar Falkenberg hemma. Efter fyra raka kryss i Allsvenskan har man inte råd att fortsätta tappa poäng.

Malmös trupp är visserligen bred men Europa-spelet tycks, av poängskörden i Allsvenskan att döma, sätta sina spår.

På så vis blir det här mötet med Zrinjski främst en match som man helst vill spela av utan att förta sig. Med den rutin man har ifrån den här typen av matcher samt den betryggande 3-0-ledning man kommer med bör man kunna kontrollera händelserna.

Zrinjski å sin sida behöver, om de ska ge det här en chans, satsa betydligt offensivare än i första mötet. Men målfabrikationen har, hittills den här säsongen, varit snål då man i ligan endast gjort ett mål på tre matcher.

Istället kan man nog förvänta sig en matchbild där Malmö ligger väl samlat i defensiven, men som ändå styr matchen dit de vill.

Därför finns det anledning att tro att det kommer bli en ganska tillknäppt och målsnål tillställning. Spelet blir således att det kommer göras under 2,5 mål totalt till 1.89 gånger insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, torsdag 15/8
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.