Speltips Juventus – Freiburg 9/3: Fokus på Europa

Axel Sjödin Publicerat: 9 mars 2023

Juventus är klara favoriter inför torsdagens möte mot Freiburg i Europa League-åttondelen.

Juventus - Freiburg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den tuffa säsongen fortsätter för Juventus, men de lär ha fullt fokus på cupspelet i och med de förutsättningar de har att jobba med i ligaspelet. Freiburg har i sin tur stått för en stark säsong och är i högsta grad med och slåss om Champions League-platserna i Bundesliga fortfarande, även om formen på senare tid inte har varit den bästa.

Trots att Juventus återigen har börjat klättra i tabellen efter deras stora poängavdrag så ligger de fortsatt tolv poäng bakom Roma på fjärdeplatsen. De kan ha missat sin chans efter helgens förlust borta mot just Roma, där de verkligen hade chansen att knappa in på lagen ovanför dem.

Inför helgens match så hade de fyra raka vinster utan att släppa in mål och såg ut som det lag som var inblandade i titelstriden innan poängavdraget. Men vinsterna kom alla mot sämre motstånd och när de väl mötte Roma borta så räckte det inte riktigt till. De har inte riktigt samma höga högstanivå som vi är vana vid att se från Juventus.

Men i ett dubbelmöte mot Freiburg så ska de trots allt fortfarande vara ganska klara favoriter, de är väldigt svårslagna och var inte långt ifrån att få med sig poäng i Rom senast heller.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Freiburg har tappat formen lite

Under hösten så såg Freiburg riktigt bra ut, framförallt defensivt, och de har legat högt upp i tabellen under i stort sett hela säsongen. Sedan årsskiftet så har det dock inte gått lika bra då de har åkt på ett par riktiga överkörningar och inte har lyckats vinna lika ofta som de gjort under hösten.

I deras två senaste ligamatcher så har de fått med sig två raka kryss från möten mot Bayer Leverkusen och Mönchengladbach, vilket har gjort att de nu har tappat sin plats i topp fyra. De ligger dock fortsatt på samma poäng som Leipzig ovanför dem och hoppas kunna vända trenden mot det formsvaga bottenlaget Hoffenheim i helgen.

De saknade Michael Gregoritsch i deras senaste match då han var sjuk, det är fortfarande oklart ifall han har repat sig lagom till Europa League-mötet i Turin, men det hade varit ett tungt avbräck för gästerna. Juventus har i sin tur fått tillbaka flera spelare från skador och Paul Pogba har börjat få regelbunden speltid igen.

Juventus bör ta detta hemma i Turin, men det kan nog bli en rätt målsnål match. Vi spelar därmed på att Juventus vinner och att det slutar med under 3,5 mål för 2.16 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 2.16
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 9 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo