Speltips Juventus – Nantes 16/2: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 16 februari 2023

Juventus ställer om siktet mot Europa League där de ställs mot franska Nantes i ett dubbelmöte där de är klara favoriter.

Juventus - Nantes

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det har varit ett väldigt turbulent 2023 för Juventus såhär långt, men de verkar återigen ha börjat repa sig efter en chock till systemet för några veckor sedan. Mot det franska mittenlaget Nantes så är de tunga favoriter till avancemang.

Säsongen har varit väldigt annorlunda för Juventus del och det var varit en berg- och dalbana av framgångar och bakslag. Deras Champions League-äventyr i höstas hör till den senare kategorin då de förödmjukande nog fick nöja sig med tre poäng i en grupp med PSG, Benfica och Maccabi Haifa. De avancerade endast på målskillnad över det israeliska laget, som de förlorade mot på bortaplan. Det var ett lågvattenmärke för ett Juventus som annars har varit ett mardrömsmotstånd i Europa under 10-talet.

Men de verkar i alla fall ha börjat hitta tillbaka till den fina form som gjorde att de kunde plocka åtta raka segrar utan att släppa in mål i Serie A i höstas. Efter några tunga resultat så har de nu tre raka segrar utan att släppa in mål och Massimiliano Allegri verkar ha fått Den gamla damen på rätt köl igen mitt i all turbulens som omger klubben gällande poängavdrag.

Då de fortfarande har 12 poäng upp till topp fyra-placeringarna så kan cupspel såsom Europa League få en extra betydelse då de behöver upprättelse på andra håll.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nantes har någorlunda bra form

Mot ett motstånd som Juventus så ska ett lag som Nantes sällan ha en chans, men de lyckades i alla fall avancera från en svag Europa League-grupp och verkar ha hittat formen i Ligue 1 under senare tid.

På deras åtta senaste ligamatcher så har de bara förlorat en mot Marseille och har lyckats klättra lite i ligan där de har lämnat bottenstriden bakom sig. Men de är trots allt närmare bottenstriden av en anledning och kvalitetsskillnaden mot Juventus borde vara för stor, särskilt sett över två matcher.

Juventus verkar återigen ha lyckats täppa till defensiven och vi kan nog vänta oss ungefär ett liknande resultat till det som de gång på gång lyckas vinna ligamatcher med. Det har alltid varit en betoning på defensiven under Allegri och de tenderar att vinna matcher med ganska snäv marginal. Vi kör därmed på ett rätt standard spel när Juventus spelar och kryssar i den raka hemmasegern kombinerat med under 3,5 mål för 1.96 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 16 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo