Speltips Lazio – Porto 24/2: Skadebekymmer

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2022

Lazio tar emot Porto på Stadio Olimpico i returmötet från Europa Leagues utslagsomgång under torsdagskvällen.

Lazio - Porto

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Portugiserna gick segrande ur det första mötet med 2-1, trots att det var Lazios Mattia Zaccagni som inledde målskyttet med en väldigt läcker styrning. Porto såg dock vassare ut i avsluten än vad Lazio gjorde och vann trots allt rättvist.

Dubbelmötet känns dock i allra högsta grad fortfarande väldigt öppet då Lazio trots allt har varit i fin form på senaste. Det har varit en uppåtgående trend för Lazio på senaste, men de fick trots allt nöja sig med ett kryss borta mot Udinese senast i ligaspelet.

Vanligtvis så hade jag hållit Lazio som favoriter när de båda lagen nu möts i Rom, men det finns några orosmoln på himlen som kan sätta käppar i hjulet för I Biancocelesti. Deras stora målskytt Ciro Immobile missade förra mötet och var borta även mot Udinese senaste. Han har haft hög feber och frågan är om han har återhämtat sig i tid inför returen.

I och med att Zaccagni är avstängd inför torsdagens möte samtidigt som Pedro fick lämna planen skadad mot Udinese senast så innebär det att det potentiellt kan bli en väldigt försvagad offensiv uppställning för ett Lazio som behöver jaga mål.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Porto har bra förutsättningar inför returen

Gästerna kliver därmed in i returen med väldigt bra förutsättningar. De lyckades vända och vinna på hemmaplan och kanske lyckas undvika Immobile i båda matcherna. Lazio har inte heller varit särskilt vassa defensivt under säsongen och ett öppningsmål i Rom för portugiserna kan mycket väl punktera matchen mot ett offensivt haltande Lazio.

Porto har gått från klarhet till klarhet i övrigt och har fortfarande inte förlorat en enda match i Primeira Liga under hela säsongen. Innan de kryssade mot titelrivalen Sporting för ett par veckor sedan hade de en svit på 16 raka vinster i ligaspelet, vilket säger en del om Portos inhemska dominans.

Med tanke på förutsättningarna inför matchen så tycker jag mig finna ett intressant spel genom att kombinera dubbelchansen X2 med ett spel på under 3,5 mål hos Campobet för 2.16 gånger pengarna. Ifall nu både Immobile och Pedro skulle bli spelklara ändå mot förmodan så kan det vara lite riskabelt och det är något som bör hållas koll på inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 3,5 mål
Odds: 2.16
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: