Speltips Lech Poznan – Benfica 22/10: Formtopp

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lech Poznan passerade Hammarby i kvalspelet, och möter nu Benfica i Europa League-premiären torsdagen den 22 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

När vi gick in i sommarens kvalspel till Europa League hade vi goda förhoppningar om att få se åtminstone ett, kanske två och i en drömvärld tre, svenska lag ta sig hela väg till gruppspelsfasen. Men det slutade dessvärre med noll lag.

Malmö FF var sin vana trogen närmast att ta sig hela vägen, men hade oturligt nog Granada i den sista, helt avgörande playoff-matchen. Det gick inte riktigt. Men för Hammarby tog äventyret slut redan tidigare, när man åkte ut hemma mot Lech Poznan.

För den som har följt internationell klubblagsfotboll under lång tid är Lech Poznan såklart ett klubbnamn som sticker ut, men det känns inte heller som att man är i sina glansdagar nu. Inledningen på den här polska ligasäsongen vittnar egentligen också om det.

Det har bara spelats en handfull matcher, men Lech Poznan bland ar och ger. Nu senast föll man borta mot Bialystok, ett lag som man rimligen bör slå. Å andra sidan imponerade Lech Poznan hela vägen i kvalspelet och slog ut både Appolon Limassol och Sporting Charleroi. Man kan säga mycket, men någon mardrömslottning är det inte direkt.

Benfica är hetare

Med all respekt för Lech Poznan och deras klubbnamn, samt vilka vibbar det nu än må ge runt om i Europa, men man har ingenting att sätta emot den portugisiska storklubben Benfica. Det här är kanske inte en maktfaktor, men det är ett lag och en klubb som konsekvent spelar i Champions League eller, ett sämre år, Europa League.

Fördelen med att ha Benfica i Europa League är att man faktiskt gäller som en reell kandidat till att göra bra resultat, ta sig vidare till slutspelet och där gå hela vägen. Eller åtminstone en ordentligt bra bit på vägen.

I år radar man upp vinster i det inhemska ligaspelet och har nu fyra raka vinster efter att man förlorade Champions League-playoff mot grekiska PAOK. Det är en förlust som sved ordentligt. Men nu har man förmodligen skakat av sig den förlusten och är redo för att göra bra resultat.

Benfica vinner och håller nollan spelas till 2,40 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Benfica vinner
Odds: 2,40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:55, torsdag 22 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: