Speltips Legia Warszawa – Leicester 30/9: Mycket att bevisa

Axel Sjödin Publicerat: 30 september 2021

Legia Warszawa tar emot Leicester för den andra omgången av Europa Leagues gruppspel.

Legia Warszawa - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är kanske tidigt att börja prata om kris för något av lagen med bara sex till sju omgångar spelade, men det är åtminstone två lag som inte levt upp till förväntningarna än så länge. Leicester ligger på trettonde plats i Premier League med bara sju poäng efter sex spelade matcher.

The Foxes har i sina tre senaste ligamatcher inte lyckats vinna någon av dem, inte ens när Burnley gästade King Power Stadium i lördags mäktade de med en trepoängare och Leicester fortsätter att falla bakom de andra topplagen i ligan.

Det är nog viktigt för Leicesters självförtroende att de åker till Polen och kan slå Legia Warszawa på ett övertygande vis utan att släppa in mål helst. De har haft en del defensiva problem vilket resultaten mot West Ham, Napoli och Burnley vittnar om.

I öppningsmatchen i Europa League hemma mot Napoli öppnade de på ett imponerande vis och ledde matchen med 2-0, men italienarna växlade upp under andra halvlek och kunde hämta upp och kvittera matchen tillslut. Det är precis en sådan match som Leicester hade kunnat stänga ifall defensiven hade suttit.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Legia har lika dålig form de

Det är inte några glada miner i det polska lägret heller då det regerande mästarlaget har inlett säsongen med fler förluster än vinster. I nuläget ligger de så lågt som på femtonde plats i den polska ligan, precis ovanför nedflyttningsplatserna med nio poäng efter sju spelade matcher.

Det ska dock sägas att de har ett par hängmatcher att ta igen, men fortsätter formen som den har gjort så kommer de fortfarande ligga kring mitten av tabellen även med dessa inräknade.

Deras Europa League-spel har i alla fall gått bra hittills då de trots rysk dominans tillslut fick in matchens enda mål i den 91:a minuten när de gästade Spartak Moskva i den ryska huvudstaden.

Med tre poäng toppar de gruppen, men om de ska avancera så måste de få till ett resultat även mot antingen Leicester eller Napoli. Italienarna är i klart bäst form just nu så hemmamatchen mot Leicester är kanske där de förmodligen har bäst chans att slå till.

Möjligtvis kan matchen mot Legia bli en urladdning för Leicester som har mycket att bevisa, med tanke på båda lagens tveksamma defensiva kvaliteter finns det goda förutsättningar för ett överspel här i min mening. Över 2,5 mål spelas därmed hos Campobet för 1.83.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: