Speltips Leicester – AEK Aten 10/12: Tankovic väntas starta

Simon Pålsson Publicerat: 10 december 2020

Muamer Tankovic från start, men det lär inte räcka borta mot Leicester City i Europa League-gruppspelet denna torsdag.

Leicester City - AEK Aten

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det här är utan tvekan en av de mindre intressanta grupperna som nu ska till att avslutas i Europa League-gruppspelet. Här väljer jag rimligen ordet ”avslutas” framför ”avgöras” eftersom det allra mesta redan är avgjort med en match kvar att spela.

Vi vet vilka lag som kommer att ta sig vidare. Det blir som väntat Leicester City och portugisiska SC Braga.

Vi vet vilket lag som kommer att sluta sist. Inte heller den här gången har AEK Aten visat att man är ett lag som kan hävda sig på den här nivån.

Vi vet vilket lag som egentligen aldrig räckte till. Zorya Luhansk har varit med en del på senare år, men steget upp till de största är ganska stort.

Det enda som är kvar att avgöra med den sista omgången är vilket lag som vinner gruppen. Det kan såklart spela en stor roll, men vi har åtskilliga gånger genom åren (fråga bara Malmö FF) fått se att det inte spelar någon större roll för lottningen sen. Man kan ha otur ändå, man kan ha tur ändå.

Målspelet i Europa League

Leicester City såg till att öppna det här gruppspelet på ett imponerande vis med idel vinster och såg då ut att verkligen ta det hela på allvar. Men därefter har man slappnat av lite, och därmed släppt in övriga lag i fighten om slutspelsplatserna igen.

Rimligen behöver man ta sig an den här matchen på allvar för att kunna vinna gruppen, men vad man ska ha med sig är att det i hemmalaget saknas ett par spelare. Timothy Castagne, Ricardo Pereira och Daniel Amartey kommer inte att spela. Det är också högst tveksamt om Caglar Soyuncu kommer att göra det.

I bortalaget från den grekiska huvudstaden finns det bara Emanuel Mariano Insua Zapata som inte kommer till spel, eftersom han fick ytterligare ett gult kort i den förra rundan.

Muamer Tankovic har varit stark i sin nya klubb och väntas starta, antingen som anfallare i en mer släpande roll. Men att det är spelare som laget investerar mycket förtroende vet vi sedan tidigare.

Under 3,5 mål spelas till 1,61 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,61
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 10 december 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: