Speltips Leicester – Legia Warszawa 25/11: I fritt fall

Axel Sjödin Publicerat: 25 november 2021

Trots tabelläget med Legia som grupptvåa och Leicester på tredje plats så förväntas detta bli allt annat än en jämn match.

Leicester - Legia Warszawa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Legia Warszawa hade en perfekt start på Europaspelet där de verkligen hade marginalerna på sin sida i de två första matcherna. Först slog de Spartak Moskva borta med 1-0, trots att ryssarna hade de flesta chanserna i matchen, och det följdes upp av ännu en 1-0-seger mot Leicester som var helt under isen, men som trots allt dominerade matchen ändå.

Att Legia fick med sig sex poäng från öppningsmatcherna var det nog ingen som hade räknat med då de på förhand tippades som gruppjumbo i denna rätt tuffa grupp. Verkligheten verkar dock ha kommit ikapp Legia efter ett dubbelmöte med Napoli där de gick förlorande ur båda mötena med en total målskillnad på 1-7.

Ligaspelet har nämligen också gått helt åt skogen för polackerna och det har inte varit mycket som stämt den här säsongen bortsett från just de två skrällarna i Europa League. De har inte tagit poäng i ligan sedan i september med sju raka förluster bakom sig och de regerande polska mästarna är nu nästjumbo på målskillnad i tabellen. Det är med andra ord katastrof för den polska storklubben som är i fritt fall i nuläget.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måstematch för Leicester

Leicesters säsong har verkligen inte heller varit strålande, men det är svårt att ens jämföra med hur Legias har sett ut hittills. Engelsmännen har i nuläget tredjeplatsen i gruppen, men vid vinst så går man förbi och har väldigt goda möjligheter att ta sig vidare förutsatt att Napoli inte skulle förlora mot Spartak Moskva under onsdagen.

Ligaspelet har inte heller det gått strålande och laget som hela förra säsongen var med och slogs upp i toppen av tabellen ligger nu på tolfte plats efter tolv spelade omgångar av Premier League. Det har verkligen gått upp och ned för Leicester hittills, men de verkar återigen vara inne i en sämre period då de inte har vunnit på sina fyra senaste matcher och blev överkörda av Chelsea hemma på King Power Stadium i helgen.

Det mest oroväckande är dock att de inte lyckas vinna matcher som mot Spartak Moskva hemma och Leeds nu i november, men Legia är i nuläget en klar nivå under det motstånd de har mött på senaste och bör verkligen inte vara något problem för den engelska storklubben.

Leicester är medvetna om vikten av att vinna den här matchen och med tanke på att Legias defensiv har läckt som ett såll även mot högst mediokert polskt motstånd på senaste så finns det förutsättningar för att detta kan bli en målrik historia. Därmed spelar vi på över 2,5 mål här för 1.48 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.48
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: