Speltips Leicester – Zorya 22/10: Europa League

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är Europa League-gruppspelspremiär som står på schemat på torsdagen, när Leicester City får besök av Zorya den 22 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit två intensiva kvällar med fotboll från världens största klubblagsturnering Champions League, men det är inte slut på det roliga då man under torsdagen också ska se till att inleda höstens gruppspel i Europa League.

Nu är inte det här fullt lika heta matcher, men för många av lagen är det nästan större matcher att spela eftersom man inte får möta så stora lag, så stora klubbar på andra sätt än i det europeiska cupspelet. Det måste man ha med sig.

Så är det egentligen för det ukrainska laget Zorya, som faktiskt har varit ute i Europa en del på slutet, men som inte hör till storheterna i den inhemska fotbollen. Där är det väl snsarare Dynamo Kiev och Shaktar Donetsk som vi och andra med oss främst tänker på.

Leicester City öppnade säsongen urstarkt, men har nu två raka tunga förluster i Premier League. Kan man använda det här som en språngbräda, eller ligger fokus redan på helgens match i ligaspelet? Det finns en viss sådan risk.

Lite för stor favorit

Leicester City har fått spela hela inledningen på säsongen utan ett par viktiga spelare, och skadesituationen ser faktiskt ännu värre ut inför torsdagens första möte i Europa League-gruppspelet. Men tack och lov behöver man åtminstone inte resa på en lång bortaresa, utan kan hålla sig hemma.

Inför mötet med Zorya kommer man till spel utan Onyinye Wilfred Ndidi, Caglar Soyuncu, Ricardo Pereira, Daniel Amartey och Jamie Vardy. Ett antal spelare som verkligen hade varit viktiga att ha med sig här. Det intressanta är också att Cengiz Under ser ut att kunna göra sin fulla debut här, medan en sådan som James Maddison kanske kan matchas in i spel igen.

I bortalaget är Maksym Kazakov och Qauri Makharadze utanför laget, men det här är rimligen inte ett lag som ska kunna ställa till det för mycket för hemmalaget. Det ska helt enkelt vara klasskillnad i det här mötet.

Zorya +1,75 (asian handicap) spelas till 1,63 gånger såsen hos ComeOn. Här borde bortalaget kunna streta emot hyfsat och hålla nere siffrorna åtminstone.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Zorya +1,75 (asian handicap)
Odds: 1,63
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, torsdag 22 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: