Speltips Ludogorets – Tottenham 5/11: För enkelt

Simon Pålsson Publicerat: 5 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ludogorets Razgrad gäller som klar underdog inför torsdagens möte mot Tottenham Hotspur i Europa League-gruppspelet den 5 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

För ett par år sedan var det nog många med mig som såg att Ludogorets Razgrad var ett lag som hade någonting på gång, och med färska ägarmiljoner i bygget höll man på att sätta ihop ett lag som åtminstone skulle kunna ta sig till Europa League och Champions League på relativt konsekvent basis.

Men många hoppades också på att man skulle kunna etablera sig ännu tydligare och ta det där steget till att också konsekvent konkurrera om slutspelsplatserna. Men riktigt så lyckat har det inte blivit – och nu känns man inte lika spetsiga längre.

Ludogorets Razgrad har på sina två inledande omgångar i Europa League-gruppspelet fortfarande inte tagit någon poäng. Två raka förluster och två ganska svaga insatser gör att jag inte har ett så högt förtroende för det här laget.

Men med det sagt var man nära att ta poäng borta mot LASK senast, när man gjorde tre mål framåt och spelade stundtals bra. Men trots att man mött gruppens två svaga lag i LASK Linz och Royal Antwerpen måste man konstatera att Ludogorets Razgrad står på noll poäng.

Som om det inte vore nog med det måste Ludogorets Razgrad nu möta gruppens starkaste lag Tottenham Hotspur i helt fel läge. Engelsmännen föll också mot Royal Antwerpen senast, och såg därmed till att tappa sitt grepp. Plötsligt måste man vinna mot Ludogorets Razgrad för att inte bjuda in onödigt motstånd.

Var har laget sitt fokus?

Det är inte helt enkelt att bedöma inledningen på säsongen som Tottenham Hotspur har haft. Det är uppenbart att insatserna inte är tillräckligt bra i grunden, men högstanivån är enorm som vi har sett i stunder mot Manchester United, West Ham och kanske även mot Brighton senast när man faktiskt hade ett par situationer som tydde på hög klass.

Då fick också den store stjärnan Gareth Bale äntligen göra mål igen. Att trumma igång walesarens poängfabrikation kommer att göra det här laget väldigt vasst.

Ludogorets Razgrad saknar viktiga spelare som Wanderson och Hignio inför den här matchen.

I Tottenham Hotspur är Serge Aurier, Erik Lamela och Sergio Reguilon utanför laget. Joe Rodon kan inte heller spela.

Men rimligen reser sig detta SPurs nu, när man måste vinna för att inte tappa onödig mark i gruppen.

Tottenham Hotspur -1,25 (asian) spelas till 1,83 gånger såsen hos Betsson.

Ludogorets - Tottenham

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: