Speltips Manchester United – AS Roma 29/4: Semi

Simon Pålsson Publicerat: 29 april 2021

Det är dags för semifinaler i Europa League. Manchester United gäller som stora favoriter hemma mot AS Roma den 28 april 2021.

Manchester United - AS Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en lång säsong är vi framme vid semifinalerna i Europa League och nu ska det alltså till att avgöras vilka lag som får spela finalen i sommar. Det känns som att det här är kan bli en fas av turneringen som blir något extra.

Manchester United har en ganska okej säsong bakom sig, men kommer inte heller att vinna några titlar om man inte tar sig hela vägen ute i Europa. Det gör att man rimligen har ett stort fokus på dessa matcher.

Märk väl att man också är färdigsäkrade en plats till Champions League nästa säsong, vad det verkar, hemma i ligaspelet. Det ska enormt mycket till för att Manchester United ska tappa det om jag ska vara ärlig.

AS Roma då? Jo, för deras del är det här också den enda chansen på en titel den här säsongen och förmodligen enda chansen på Champions League också. Detta då det är tight om platserna i Serie A och det gäller att avsluta starkt.

Målspel i Europa League

Manchester United väntas ta sig an semifinalen med största allvar och kommer att göra allt för att kunna nå en final. Det vore ett bra sätt att avsluta det som i övrigt kommer att bli en helt titellös säsong för Ole Gunnar Solskjaer.

Men i den första semifinalen mot AS Roma får man klara sig utan Phil Jones och Anthony Martial. Det är å andra sidan inga tapp att prata om. Det är spelare som varit borta länge.

Däremot ska man ha med sig att Luke Shaw, Harry Maguire och Scott McTominay alla är tillbaka efter att ha varit avstängda i den senaste Europa League-matchen.

Nicolo Zaniolo och Pedro är de två enda spelarna som i AS Roma inte kommer att kunna spela. Det är spelare som man rimligen kan klara sig utan, med tanke på att man har gjort det länge. Nu har man fått tillbaka ett antal spelare från skador, däribland tidigare United-spelare i form av Mkhitaryan och Chris Smalling.

På hemmaplan har Manchester United sedan 2007 vunnit fyra raka matcher mot just AS Roma och i mina ögon är man favoriter här också.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,81 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 21:00, torsdag 29 april 2021
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: