Speltips Manchester United – Barcelona 23/2: Avgörandet

Axel Sjödin Publicerat: 23 februari 2023

Torsdagens höjdpunkt blir återigen tungviktsmötet mellan Manchester United och Barcelona då det är dags för returen på Old Trafford.

Manchester United - Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha klarat att få med sig 2-2 från Camp Nou så är det nu Manchester United som har tagit över favoritskapet mot den spanska ligaledaren. Den förra torsdagen så bjöds vi på en händelserik och underhållande match nere i Spanien och förhoppningsvis får vi se ett fartfyllt möte även här.

Båda lagen är i väldigt bra form inför det här tungviktsmötet i utslagsrundan av Europa League och när två lag som dessa möts så blir det också mycket prestige inblandat. Kanske särskilt för Barcelona som blev utslaget ur Champions League återigen och verkligen inte har lust att åka ut ur Europa League för andra året i rad.

I La Liga så ser Barcelona väldigt dominanta ut och har lyckats ta en ganska bekväm ledning på åtta poäng över sina ärkerivaler Real Madrid i titelstriden. De har dessutom knappt släppt in några mål på vägen då de snittar under ett insläppt mål var tredje match nere i Spanien.

Ute i Europa så har det dock inte alls sett lika bra ut och de lär vara hungriga på internationella framgångar. Xavi har också en del att bevisa mot internationellt motstånd och har råd att satsa allt på torsdag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United kan mäta sig med de bästa

I vägen för Xavi står dock ett så gott som pånyttfött och formstarkt Manchester United som inte har varit bortskämda med europeiska framgångar under senare år. Erik ten Hag har fått dem att kännas som ett storlag på riktigt igen och de går inte att räkna bort helt från den engelska titelstriden.

Det hade varit ett väldigt fint kvitto på att Manchester United rör sig mot att bli en riktig maktfaktor i världsfotbollen igen ifall de skulle lyckas slå ut detta formstarka Barcelona på torsdag. Formen för Manchester Uniteds del är det dock inget fel på heller och i helgen så slog de det formstarka Leicester med klara 3-0 hemma på Old Trafford, även om Leicester öppnade väldigt starkt. Så länge Marcus Rashford är i den formen han är i så är de riktigt farliga.

Deras hemmafacit är väldigt imponerande och att de inte har förlorat hemma i Manchester sedan tidigt i september borde vara lite oroväckande för Blaugranas del. Xavi har dessutom kritiserats för att hans Barcelona viker ned sig i precis sådana här matcher när det finns ett par faktorer som pekar mot hemmavinst här.

Vi spelar därmed på dubbelchansen 1X kombinerat med att båda lagen gör mål för 2.16 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & BLGM
Odds: 2.16
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 23 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo