Speltips Manchester United – Real Betis 9/3: Svar på tal

Axel Sjödin Publicerat: 9 mars 2023

Manchester United ställs mot Real Betis hemma på Old Trafford i Europa Leagues åttondelsfinaler under torsdagen.

Manchester United - Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kommer att bli väldigt intressant att se hur Manchester United kommer att se ut i deras första match efter den totala överkörningen på Anfield i helgen. Sett till deras resultat under senare tid så kom resultatet som en chock för många och det kommer att vara väldigt viktigt att visa att de kan studsa tillbaka direkt.

Real Betis är dock inget lätt motstånd. Den spanska ligafemman har börjat hitta formen igen då de har tre raka segrar och ett kryss mot Real Madrid i ryggen inför torsdagens batalj. Hemma på Old Trafford så ska dock Manchester United vara klara favoriter oavsett och de har redan hunnit slå ut den spanska serieledaren ur turneringen.

Men 0-7-förlusten kastar en skugga över deras fantastiska form under senare tid och gör det svårt att säga någonting med säkerhet. Det är inte lätt att veta var man ska börja när man analyserar en så stor förlust. Förhoppningsvis för Uniteds del så var det en engångsföreteelse, men veckans matcher kommer att bli väldigt viktiga.

Erik ten Hag lär nog i alla fall göra lite förändringar i den elva som blev överkörda senast och vi får se hur han väljer att ställa upp.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har en tuff uppgift framför sig

För Real Betis del så kanske Manchester Uniteds överraskande förlust kan presentera en möjlighet att avancera. Men då viskandet om en titelstrid borde vara över för Manchester Uniteds del nu så lär de kanske å andra sidan lägga ännu större vikt vid Europa League.

Real Betis lär vara väldigt nöjda med ett få med sig ett kryss hem för att försöka avgöra det hemma på Benito Villamarín. Men det är lättare sagt än gjort på Old Trafford och trots att Real Betis poängskörd under senare tid har sett bra ut så har vinsterna mestadels varit uddamålssegrar mot bottenmotstånd.

Los Verdiblancos har i alla fall presterat bra på bortaplan under en längre tid, men har under hela säsongen haft lite svajiga resultat. Det ska dock sägas att deras gruppspel i Europa League var nära inpå fläckfritt och att de presterat bättre mot internationellt motstånd än vad de har gjort i La Liga än så länge.

Manchester United är dock fortfarande rättmätiga favoriter, men oddsen är väldigt låga för hemmasegern här med tanke på de frågetecken som uppstått efter söndagsmatchen. Real Betis kan absolut orsaka skada och för 1.92 gånger pengarna hos Lucky Sports så spelar vi därmed på att båda lagen gör mål här.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.92
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 9 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo