Speltips Manchester United – Real Sociedad 25/2: Returmatch

Simon Pålsson Publicerat: 25 februari 2021

Real Sociedad gäller som enorm underdog inför torsdagens returmöte med Manchester United i Europa League torsdagen den 25 februari 2021.

Manchester United - Real Sociedad

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

När vi gick in i sextondelsfinalerna i Europa League var det med ganska höga förhoppningar om att få se många intressanta, täta matcher mellan stora lag. Det känns som att fler stora lag ute i Europa tar den här turneringen på större allvar nu, kanske också beroende på att konkurrensen i Champions League har blivit tuffare.

Ett möte som verkligen kittlade på förhand var det mellan Real Sociedad och Manchester United, där det inför matchen kändes som att det kunde bli precis hur jämnt som helst. Men så blev verkligen inte fallet.

Real Sociedad öppnade dubbelmötet på hemmaplan, men lyckades på något makalöst sätt förlora med 0-4 mot ett för dagen väldigt starkt Manchester United, som trots allt rörde runt lite i startelvan. Spelarna som kom in var väldigt heta för dagen.

Det här gör att Real Sociedad rimligen inte kan vända på steken. Det vore tidernas vändning och det ska väl inte kunna ske?

Det vi däremot kan ha med oss är att Real Sociedad vann helgens möte med Deportivo Alaves med samma siffror, och därigenom tillskansade sig lite energi.

Real Sociedad ökar en aning

Manchester United har varit starka i Europa League på senare år och har bland annat en titel från Zlatan Ibrahimovic och José Mourinhos tid i klubben. Man har också två förluster på 24 matcher i Europa League sett över de senaste säsongerna. Det är starka papper.

I helgen följde man upp förra veckans supervinst med att slå Newcastle United på ett bekvämt sätt, 3-1, på hemmaplan. Viktiga tre poäng i ligan där.

Real Sociedad kommer till spel utan Miguel Angel Moya, Luca Sangalli och Joseba Zaldua, medan Aritz Elustondo också är lite tveksam till spel.

I hemmalaget kommer inte Paul Pogba, Edinson Cavani, Scott McTominay, Donny van de Beek eller Phil Jones att spela.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Hajper. Rimligen blir det här mötet mer avslaget när det inte finns något att spela för. Såvida inte bortalaget gör två snabba mål i början på matchen vill säga.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor gratis!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, torsdag 25 februari 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo