Speltips Manchester United – Real Sociedad 8/9: Kvällens höjdpunkt

Axel Sjödin Publicerat: 8 september 2022

Kvällens stora huvudnummer från Europa League utspelar sig mellan Manchester United och Real Sociedad.

Manchester United - Real Sociedad

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den största matchen från den första gruppspelsomgången är utan tvekan den mellan Manchester United och Real Sociedad. Ingen har väl lyckats undgå den berg- och dalbana som Manchester Uniteds säsongsinledning har varit och nu ska de testas mot europeiskt motstånd för första gången under säsongen.

Helgens 3-1-vinst mot Arsenal blev den fjärde raka segern för Erik ten Hags Manchester United som var utskällda och utskrattade efter de två inledande förlusterna i ligaspelet. Plötsligt har de klättrat upp på femte plats i Premier League, med bara tre poäng upp till ligaledarna Arsenal.

Även i segrarna så har dock Manchester Uniteds spel inte alltid varit direkt övertygande såsom mot Southampton och Leicester, men mot vassare motstånd i form av Liverpool och Arsenal så har de spelat väldigt bra. Erik ten Hag har verkligen fått till ett effektivt kontringsspel som de har kunnat utnyttja mot bättre klubbar, men de har ännu inte sett särskilt stabila ut mot sämre motstånd där de förväntas föra matchen.

De är, av god anledning, klara favoriter mot Real Sociedad, men det kommer nog inte att vara en dans på rosor på torsdag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Sociedad har inte övertygat offensivt

Ifall något lag är bekanta med berg- och dalbanor så är det Real Sociedad då termen kan sammanfatta hela deras fjolårssäsong. De senaste säsongerna så har de öppnat väldigt starkt under hösten och har kollapsat helt under vårkanten.

De hade väldiga offensiva problem under förra året, där den numera sålda Alexander Isak stod för en väldigt låg målproduktion. Tränare Imanol Alguacil har dock återigen fått nytt förtroende och det har investerats i truppen inför säsongen.

La Real har öppnat säsongen lite skakigt och ligger för närvarande på nionde plats i La Liga, men motståndet har inte varit det lättaste. De blev överkörda av Barcelona med 1-4 efter att ha kollapsat i andra halvlek, men lyckades få med sig 1-1 hemma mot Atlético Madrid i helgen åtminstone.

Ett bra försvarsspel och offensiva problem är det som har karaktäriserat Real Sociedad under senare tid och med tanke på att Manchester United förväntas föra spelet så kan detta mycket väl bli en rätt målsnål match. För 2.10 gånger pengarna så är det därmed lockande att spela på under 2,5 mål här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: