Speltips Marseille – Lazio 4/11: Tät kamp i dödens grupp

Axel Sjödin Publicerat: 4 november 2021

Viktiga poäng står på spel i dödens grupp då Marseille välkomnar Lazio till Stade Vélodrome på torsdagskvällen.

Marseille - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är mycket som står på spel då dessa storlag drabbar samman i den mycket tuffa grupp E. Galatasaray har dragit iväg lite i toppen, men där bakom hittar vi Lazio på fyra poäng och Marseille på tre efter tre raka kryss. Den här matchen kommer att vara det perfekta tillfället för båda lagen att koppla ett grepp om andraplatsen i gruppen.

Marseille ses fortfarande som den stora utmanaren till PSG i år, men huvudstadsklubben har redan dragit iväg rejält i tabellen och har nio poäng ned till jagande Marseille. Les Olympiens har i alla fall tagit ett stort steg i rätt riktning sedan förra säsongen och är inget lätt lag att knäcka.

Sedan de börjat skifta alltmer till en fyrbackslinje så har defensiven sett mycket bättre ut och de har inte släppt in något mål i de tre senaste matcherna som de har ställt upp med fyra där bak. Lazio, PSG och nu senast Clermont har alla blivit nollade, så motståndet har det inte varit något fel på heller.

Målproduktionen framåt har dock tagit sig en törn genom den nya uppställningen då de själva bara producerat ett mål mot Clermont under dessa tre möten.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lär inte hålla tillbaka

Maurizio Sarris Lazio fortsätter att blanda och ge, men de har i alla fall ganska genomgående spelat väldigt bra mot andra storklubbar. De gav bland annat Inter sin första förlust på mycket länge för några omgångar sedan och ledde matchen fram till sent på övertid mot Atalanta nu under den gångna helgen innan La Dea lyckades kvittera. Men dessa resultat har blandats med riktiga bottennapp under oktober såsom 1-4 mot Hellas Verona och 0-3 mot Bologna. Med andra ord är Lazio inte alltid helt lätta att läsa.

Det är ingen hemlighet att italienska lag ofta passar på att rotera truppen lite väl mycket under Europa League, men med tanke på vad som står på spel under torsdagens drabbning så lär vi nog få se bästa möjliga elva på plan från Sarri.

Det är som sagt dock verkligen inte en lätt uppgift att åka till Stade Vélodrome i hopp om att plocka en trepoängare och det kommer antagligen bli en tät match som väntar mellan två trupper som i stort sett är skadefria och inte kommer att hålla tillbaka på krafterna.

Jorge Sampaoli lär med all förmodan ställa upp med en fyrbackslinje ännu en gång när de ställs mot Lazio och jag förväntar mig en jämn kamp med få mål. Underspelet för 1.95 hos 888sport är ett fint spel här med tanke på hur Marseilles matcher har sett ut under den senaste tiden.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: