Speltips Midtjylland – Lazio 15/9: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 15 september 2022

Midtjylland ställs inför ett tufft test i Europa League då de gästas av gruppfavoriten Lazio under torsdagskvällen.

Midtjylland - Lazio

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Medan danskarna förlorade matchen mellan de förväntade bottenlagen så vann Lazio i sin tur det förväntade toppmötet mot Feyenoord. Efter förlusten mot Sturm Graz så måste nu Midtjylland börja plocka poäng från antingen Feyenoord eller Lazio ifall de vill ha en chans att avancera, vilket inte kommer att bli en lätt uppgift.

Midtjylland dominerade bollinnehavet borta mot österrikiska Sturm Graz, men det räckte inte till för att få hål på motståndet. Istället så var det österrikarnas tidiga mål som stod sig och danskarna som fick lämna matchen tomhänta.

Det blev värsta möjliga start i en match där de nästan behövde plocka poäng för att hålla hoppet uppe om avancemang, men Midtjylland har misslyckats på flera fronter i år. Den danska ligatvåan från i våras har inlett säsongen svagt och återfinns först på åttonde plats i Superligaen med tio poäng efter nio spelade matcher.

Midtjylland har gjort flera stora försäljningar under sommaren och har inte riktigt fått pusselbitarna att falla på plats ännu, vilket gör det svårt att se hur de skulle kunna utmana Lazio.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio imponerade stort mot Feyenoord

De italienska gästerna har haft en lite skakig säsongsöppning, men spelet har sett bra ut och de har också följaktligen studsat tillbaka med två vinster efter förlusten mot Napoli i förrförra omgången.

Lazio körde över Feyenoord totalt i första halvlek i Rom där det i stort sett bara var spel mot ett mål. De släppte in holländarna i matchen lite vid ställningen 4-0, men det hann aldrig bli spännande trots två tröstmål för motståndarna.

Nu var mötet mot Feyenoord kanske något viktigare än det mot Midtjylland då det var dessa två lag som förmodligen skulle göra om upp gruppsegern, men intressant nog så valde Maurizio Sarri att plocka ut en stark elva inför Europa League-matchen och vilade istället ett antal spelare mot Hellas Verona i ligan under helgen.

Lazio har haft det lite svårt att luckra upp lag som har stått lågt, men de ska trots allt gälla som klara favoriter inför torsdagens möte i Danmark och för 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sports så är det väldigt fina odds på gästerna här i mitt tycke.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: