Speltips Milan – Lille 5/11: Zlatan i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 5 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zlatan Ibrahimovic är alltid i fokus när italienska AC Milan spelar och på torsdagen den 5 november 2020 spelar laget hemma mot Lille.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter en övertygande inledning på äventyret i Europa League har AC Milan sett till att skaffa sig ett försprång som heter duga i gruppspelet, med sex poäng och en målskillnad som redan nu är på fem plusmål.

Det gör att Zlatan Ibrahimovic och hans lagkamrater nu har allting i egna händer, och att det egentligen ska mycket till för att man ska klydda bort det här.

Men räkna nu med att man vill göra sitt bästa för att döda den här tillställningen snarast möjligt och kanske ta en trepoängare till mot Lille, och därigenom verkligen parkera i toppen av tabellen. Då frigör man utrymme att helt fokusera på Serie A under slutet på 2020.

Lille är ganska svåra att slå och har ett antal raka matcher utan förlust i Ligue 1 och i Europa League. Med det sagt räckte man inte till senast hemma mot Celtic, bara 2-2 där, och att möta AC Milan är minst ett steg upp i svårighetsgrad mot vad man är vana vid.

Rakt spel hämtas

AC Milan har haft en väldigt stark inledning på säsongen och har inte minst kunnat formera ett starkt lag i nästan samtliga matcher. Ante Rebic har i för sig varit skadad, men den viktige offensive spelaren ska nu vara tillbaka och väntas start ai den här matchen.

Det sägs att det kan bli en del rotation i och kring laget, med spelare som Diogo Dalot, Brahim Diaz och Sandro Tonaldi som sägs vara sådana som ska in i smeten och göra sina röster hörda.

Zlatan Ibrahimovic ska enligt rapporterna starta, men jag blir inte förvånad om anfallaren egentligen inte spelar hela matchen. Allra längst bak har man återigen tillbaka Gigi Donnarumma, som var tillbaka i laget senast efter att ha testat negativt för corona. Samma sak gäller norrmannen Jens Petter Hauge som jag tror får minuter här.

Enligt rapporter ska Lille inte ha några skador borta och det återstår att se hur man tar sig an den här matchen. Med tanke på att man senare möter AC Milan på hemmaplan behöver man inte känna stressen av att vinna här.

AC Milan att vinna spelas till 1,82 gånger såsen hos Betsson. Det är helt enkelt ett väsentligt bättre lag som vi har att göra med.

AC Milan - Lille

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: