Speltips Milan – Manchester United 18/3: Högt odds

Rasim Reiz Publicerat: 18 mars 2021

Odds, rekar och speltips inför Europa League-åttondelsfinalen mellan AC Milan och Manchester United. Rasim Reiz levererar oddset.

AC Milan - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torsdagens fotbollsunderhållning hittar vi i Europa League och i returmötet mellan Milan-Manchester United.

Gästerna från England reser till den här matchen med en bra form och segern mot West Ham senast var riktigt viktig i kampen om Champions League platserna i Premier League. Här tror jag man kommer ställa starkast möjliga startelva på planen då man har FA-cupen till helgen där man kommer rotera säkerligen en del. Jag ser Manchester United som en av favoriterna att vinna den här turneringen och tror även Ole Gunnar Solskjer känner att det här laget kan gå hela vägen, för visst vore en titel och en garanterat Champions League säsong ett mycket godkänt resultat för den norske tränaren. Man får tillbaka Rashford här som det ser ut och Pogba vilket är ett stort plus inför kvällens match.

Hemmalaget Milan kretsar det mycket om Zlatan Ibrahimovic som är tillbaka ikväll efter en skada och San Remo festivalen, huruvida han startar matchen eller inte återstår att se men att det ger Milan en boost är det ingen tvekan om. Jag tycker Milan har börjat tappa lite i fart och senast förlorade man mot Napoli i ligan och jag tror man får svårt att hänga på i toppen nu. Man har haft mycket skador senaste månaderna och ikväll får man klara sig utan Mandzukic och Rafael Leao.

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se två lag som verkligen kommer gå ut och ge allt för att avancera, för det här betyder väldigt mycket för båda lagen och det oavgjorda resultatet tror jag gynnar hemmalaget i längden fast man kanske är ett sämre lag än Manchester United som har en bredare trupp och ska vara favoriter i den här matchen.

Men vi ser att även ett AC Milan kunde chocka gästerna på Old Trafford senast och jag tycker man gjorde en bra match sett till förutsättningarna man kom med. Nu är Zlatan tillbaka och flera andra spelare ska vara spelklara och det tror jag kan komma att höja Milan avsevärt. Jag tror vi får se en tuff match och kamp om avancemanget.

Tittar vi på spelmarknaden är Manchester United favoriter och ska vara det men jag tror vi får se en jämn match så kommer inte gå in i något spel att utse en vinnare utan kikar på hörnmarknaden där jag tror Milan har goda chanser att vaska fram hörnor i den här matchen.

Över 4,5 hörnor för Milan spelas därför till 1,76 hos Unibet!

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AC Milan över 4,5 hörnor
Odds: 1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 18 mars 2021
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo