Speltips Nantes – Juventus 23/2: Hade ett klart övertag

Axel Sjödin Publicerat: 23 februari 2023

Det är jämna förutsättningar inför returmötet i Frankrike efter att Juventus misslyckats med att få med sig en vinst hemma i Turin.

Nantes - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots ganska klar speldominans från den italienska storklubben så fick de nöja sig med 1-1 mot den franska mittenklubben i öppningsmötet. Efter kvitteringen så hade Juventus tre olika ramträffar, men bollen ville inte in och nu behöver de istället se till att vinna på bortaplan mot ett kämpande Nantes.

Som vi kunde konstatera inför mötet i förra veckan så är Juventus självklart stora favoriter, trots en väldigt turbulent vår utanför planen. Klubbens kris återspeglades också i spelet under några veckor, men de verkar återigen ha stabiliserat läget och har lyckats återgå till en trygg defensiv.

Juventus under Massimiliano Allegri har varit synonymt med tillknäppta uddamålssegrar, även när spelet inte har sett särskilt bra ut. I elva av deras fjorton senaste ligamatcher har de lyckats vinna utan att släppa in mål, de tre som inte följde mönstret sammanföll samtliga med den kris som drabbade klubben utanför plan och den förkrossande förlusten mot Napoli.

Juventus verkar i alla fall vara tillbaka igen och borde verkligen ha vunnit mot Nantes i öppningsmötet sett till spelet. Det är svårt att se dem förlora i Frankrike, särskilt när cupspelet fått extra prioritet i samband med poängavdraget i ligan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är Juventus match att tappa

Nantes drog en nitlott i utslagsrundan, men lär vara väldigt nöjda med ett kryss i Turin och chansen att kunna avgöra detta i ett enda möte framför sin egen hemmapublik. Det kommer inte vara något annat som snor uppmärksamhet från detta mötet då Nantes lär prioritera Europaspel eftersom de befinner sig i ingenmansland i Ligue 1 i dagsläget.

Formen har i alla fall varit ganska bra för Nantes del då de bara hade förlorat en match i ligaspelet sedan årsskiftet inför öppningsmötet. I helgen så föll de dock mot topplaget Lens med 1-3, men fokuset lär som sagt ha legat på torsdagens returmatch mot Juventus.

Nantes är dock inte ett särskilt starkt lag och de hör alltsomoftast hemma på den nedre tabellhalvan i Ligue 1. Det kommer att krävas en oerhörd insats för att avancera, även om detta knappast är samma dominanta Juventus som vi har fått se under 10-talet längre.

Juventus borde vinna detta och som alltid när Juventus spelar så kan man lika gott slänga in en under 3,5 mål för att krydda oddsen, vilket vi alltså kombinerar med den raka tvåan för 2.30 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 2.30
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, torsdag 23 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo