Speltips Napoli – AZ Alkmaar 22/10: Jesper Karlsson

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Jesper Karlsson får chansen att visa upp sig när AZ Alkmaar åker till Italien för att möta Napoli i Europa League den 22 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om 2020 för Jesper Karlsson, men det är inte svårt att komma fram till åsikten att det här minsann är en spektakulär säsong för den offensive mittfältaren, eller möjligen anfallaren.

Det hela började med att han plockades in till IF Elfsborg från Falkenbergs FF för ett par år sedan, och då hade han stora förväntningar på sina talangfulla axlar. Men det har varit en resa som tagit lång tid att få full utväxling på, men just det här året har saker och ting börjat falla på plats för honom. Men också för laget.

IF Elfsborg inledde Allsvenskan urstarkt och Jesper Karlsson var spelaren som ledde trupperna, och som gick upp i allsvensk serieledning. Det gav en given startplats i det svenska U21-landslaget och internationella ögon på sig. Till slut blev han klar för nederländska AZ Alkmaar för vad som rapporteras vara en överkomlig övergångssumma, och känslan är att AZ Alkmaar kan ha gjort ett klipp här.

Jesper Karlsson gjorde faktiskt mål för klubben så sent som i helgen när man spelade 2-2 hemma mot VVV-Venlo. Det var för övrigt den tredje matchen, av de senaste fyra, som AZ Alkmaar fått ett rött kort i. Någonting är lite skevt just nu, med andra ord.

Samtidigt har Jesper Karlsson fortsatt att ösa in mål i det svenska U21-landslaget och ser ut att ha prickat formen. Det är inte utan att jag håller ett par extra ögon på svensken när han nu ska få spela borta mot Napoli. Kan man tänka sig en bättre chans att visa upp sig?

Vi rekar på Napoli

Men med det sagt bör AZ Alkmaar gälla som klar underdog inför matchen borta mot Napoli, som i grunden är ett väsentligt starkare fotbollslag, med bättre spelare och som har en större vana vid att spela den här typen av matcher.

AZ Alkmaar har dessutom fyra raka kryss i det inhemska ligaspelet och ligger med det på plats nummer tio i tabellen. Ingen sprakande form på bortalaget alltså.

Napoli då?

Jo, just nu ser man starka ut efter att ha kört över Atalanta i helgen. Det var en välbehövlig vinst efter att man fått lämna wo mot Juventus i omgången innan.

På det hela taget är inledningen väldigt stark och det känns äntligen som att man kan ha hittat segerreceptet efter en svag fjolårssäsong.

Över 3 mål (asian handicap) spelas här till fina 1,61 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: Casumo
Spelstopp: 18:55, torsdag 22 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: