Speltips Napoli – Barcelona 24/2: Prestigefyllt möte

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2022

Barcelona åker ned till Neapel för att möta Napoli i returen av utslagsomgången i Europa League.

Napoli - Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då öppningsmötet i Barcelona slutade ett lika så blir även returen otvivelaktligen omgångens stora höjdpunkt. Napoli tog ledningen i första halvlek genom Piotr Zielinski, men Barcelona kunde kvittera genom straff i andra halvlek. Barcelona var det lag som styrde matchen, men resultatet gagnar framförallt italienarna som har chansen att avgöra framför sin hemmapublik nu på torsdag.

Barca har börjat få pusselbitarna att falla på plats under Xavi, även om de fortfarande har långt kvar till nivån de höll för några år sedan. Efter det mediokra resultatet i det katalanska derbyt mot Espanyol i omgången tidigare så lyckades de i alla fall slå Valencia övertygande senast med 4-1 på Mestalla.

De har varit lite ojämna, men i matcher som den mot Valencia och i deras vinst mot Atlético i början av månaden så har de ändå visat att de kan komma upp i en hög nivå. Lyckas de hålla i den så får Napoli se nu på torsdag.

Nyförvärvet Pierre-Emerick Aubameyang stod för tre mål senast och lär få chansen att starta även mot Napoli. I samma match så fick Eric García utgå skadad och lär således inte vara med här.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli har fortsatt skadebekymmer

Hemmalaget har haft en rätt svajig säsong, men de har hämtat upp sig rejält och smyger sig fortsatt med i titelstriden. Mycket fokus har legat på de båda Milanolagen på senaste, men Napoli har också radat upp trepoängarna och ligger precis bakom topp två i Serie A.

Senast i helgen fick de dock nöja sig med ett kryss borta mot Cagliari i en väldigt märkligt omgång i Serie A där inget av lagen i topp sju lyckades vinna. Som vanligt så har Napoli en del problem med skador, deras skadelista är ungefär lika lång som Barcelonas, men italienarna har haft flera nyckelspelare med skadebekymmer under säsongen.

Det kan bli ett problem att Giovanni Di Lorenzos ersättare Kevin Malcuit också fick utgå skadad senast mot Cagliari. Ifall Di Lorenzo inte hinner återhämta sig så har de ingen naturlig högerback inför mötet nu på torsdag. Även André-Franck Zambo Anguissa är ett frågetecken, men Lorenzo Insigne lär i alla fall vara tillbaka efter att ha missat måndagens match.

Barcelona har nog bättre förutsättningar inför mötet och lär nog inse att ännu ett uttåg ur en internationell turnering hade varit katastrof. För 2.60 hos Campobet spelar vi därmed på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 2.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: