Speltips Napoli – Legia Warszawa 21/10: Undervärderade

Martin Efvergren Publicerat: 21 oktober 2021

Legia Warszawa toppar Europa Leagues grupp C och Napoli är nu i stort behov av en seger. Matchen spelas torsdagen den 21 oktober 2021 med avspark kl 21.00.

Napoli – Legia Warszawa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli och Leicester var två av de främsta förhandsfavoriterna att vinna hela Europa League. Något överraskande är det därför att Legia Warszawa toppar gruppen på full pott efter två omgångar medan Napoli bara har tagit en poäng.

Luciano Spallettis Napoli har annars fått en strålande start på säsongen i Serie A. Efter åtta spelade matcher toppar man tabellen på 24 poäng då man har gått rent och vunnit samtliga. I helgen tog man en knapp 1-0-seger efter ett sent avgörande mål av en formstark Victor Osimhen.

I Europa League svarade man först för en fullt godkänd bortamatch mot Leicester som slutade 2-2 efter att man vänt ett 0-2-underläge. Därefter föll man med 3-2 hemma mot Spartak Moskva i en händelserik match som präglades av att Mario Rui blev utvisad redan efter en halvtimme.

Nu väntar ett Legia Warszawa som, i motsats till Napoli, har inlett ligaspelet knackigt men gjort det väldigt bra i Europa League. I den polska ligan har man bara tagit nio poäng på nio matcher, vilket ger en 15:e plats i tabellen.

Man tog sig till Europa League efter kvalspel där man först blev utslagna i kvalet till Champions League. I den första gruppspelsmatchen vann man med 1-0 borta mot Spartak Moskva efter ett avgörande mål på tilläggstid. Därefter slog man även Leicester hemma med samma siffror och man har nu ett riktigt bra utgångsläge inför fortsättningen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Legia Warszawa står upp

I den polska ligan har Mattias Johanssons Legia Warszawa inte alls lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna så här långt. Man kommer till det här mötet med tre raka ligaförluster och trots att man toppar gruppen i Europa League är man väldigt nederlagstippade här.

Napoli står som favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 1.15. Ser vi till vad Napoli har presterat i Serie A är det fullt rimligt att de är så pass stora favoriter. Ser vi till vad Legia Warszsawa har presterat i det här EL-gruppspelet borde de inte vara så pass stora underdogs.

Av det vi har sett hittills verkar det som att man måste skilja på Legia Warszawa i ligan kontra samma lag i Europa League. I sina två matcher mot bra motstånd har man varit väldigt disciplinerade och smarta. Man har alltså hållit nollan och vunnit mot både Leicester och Spartak Moskva och jag tar inte för givet att man blir en munsbit för Napoli.

Napoli är pressade att vinna den här matchen och man kommer förstås med gott självförtroende efter succéstarten i Serie A. På pappret är man naturligtvis det bättre laget och man bör kunna se till att vinna den här matchen.

Samtidigt tror jag man kommer få slita för det mot ett extremt motiverat bortalag. Bäst spelvärde finner jag i att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen och det spelas till 1.73 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål totalt
Odds: 1.73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 21 oktober 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: