Speltips Napoli – Leicester 9/12: Tungviktsmöte

Axel Sjödin Publicerat: 9 december 2021

Kvällens tungviktsmöte utspelas mellan Napoli och Leicester med en slutspelsplats i potten.

Napoli - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför den sista omgången av gruppspelet i Europa League så toppar Leicester gruppen med åtta poäng inför deras tuffaste match hittills. Napoli och Spartak Moskva ligger precis bakom på sju och Legia är sist i gruppen med sex poäng. Det är med andra ord mycket dramatik att vänta på torsdagen från grupp C, och blickarna lär vara riktade mot Neapel inför den avgörande omgången.

Napoli, som sedan första omgången har toppat Serie A, halkade förra helgen ned till tredje plats efter att ha åkt på sin första förlust för säsongen hemma på San Paolo. Efter en väldigt sevärd match med flera vändningar så föll de tillslut mot ett Atalanta som fortsätter att imponera.

I Partenopei lär fortfarande ha fokus på ligaspelet då de bara är två poäng efter ligaledarna Milan fortfarande, men med tanke på hur mycket det är som står på spel mot Leicester så lär de inte direkt spara på krutet under torsdagen.

De har haft en del tunga skador på senare tid, bland annat på deras interna skyttekung Victor Osimhen, men inför matchen mot Leicester så förväntas åtminstone Lorenzo Insigne och Fabián Ruiz vara tillbaka.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har inte övertygat

Engelsmännen har, tvärtemot Napoli, inte alls övertygat i ligaspelet under hösten såhär långt och befinner sig i nuläget på den undre halvan av Premier League efter ännu en förlust mot Aston Villa i helgen.

På deras sex senaste ligamatcher har de bara lyckats besegra Watford samtidigt som de kryssat två och vunnit tre. På något vänster så lyckas de dock toppa grupp C inför den sista omgången, trots att spelet inte alls har varit bra ute i Europa heller. Men trots det fina utgångsläget så är det långt ifrån säkert att de får spela slutspel, då Spartak Moskva förväntas slå Legia samtidigt som de måste få med sig poäng hem från Neapel.

Napoli har dock visat att de inte är oslagbara på senaste då de har börjat släppa till bakåt en hel del. Från att ha släppt in fyra mål på deras tolv första ligamatcher så har de nu släppt in åtta på deras fyra senaste.

Med tanke på att Leicester själva har haft det svårt att hålla tätt bakåt så är överspelet väldigt lockande i sådan här match. För 1.76 hos Campobet är det inte heller dåliga odds och det blir därför spelet vi kör på här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: