Speltips Napoli – Real Sociedad 10/12: Rasims bästa odds

Simon Pålsson Publicerat: 10 december 2020

Napoli och Real Sociedad gör upp om den sista platsen i Europa League-slutspelet den 10 december 2020. Rasim Reiz rekar med odds.

Napoli - Real Sociedad

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway


Noll soltimmar i Sverige under december än så länge men vi ser ljuset i tunneln när helgen närmar sig och på schemat ikväll har vi en riktig rysare i Europa League sista gruppspelsomgång i Grupp F där Napoli-Real Sociedad drabbar samman i Neapel.

Förutsättningarna i den här gruppen är följande. Vinner AZ mot Rijeka så måste Real Sociedad vinna mot Napoli för vidare avancemang i Europa League. Det är ingen lätt uppgift som spanjorerna står inför ikväll.

Real Sociedad har landat i Neapel utan sina två största stjärnor. Mikel Oyarzabal, laget bästa målskytt den här säsongen och David Silva är ju två spelare som man inte klarar sig utan vilket gör uppgiften ännu svårare. Man har även 4 raka matcher som har slutat oavgjort och målskyttet har varit ett stort problem, och lär inte bli enklare i Oyarzabals frånvaro. Alexander Isak har verkligen inte hittat formen och Willian José ser lite mätt ut på planen.

Napoli kommer till den här matchen med en fin form med endast en förlust på senaste sju matcherna, den kom mot Milan. Man har endast Victor Osimhen på skadelistan sen en tid tillbaka men Lorenzo Insigne och Lozano, Mertens har verkligen höjt sig senaste tiden och kommer vara ett giftigt hot framåt mot ett skadedrabbat Real Sociedad.
Senast lagen möttes så vann Napoli med 0-1 och det resultatet kanske inte speglade matchbilden helt, men Napoli är ett lag som kan stänga igen en match och ligga på kontring, vilket jag tror man kommer göra ikväll ju längre matchen går då det räcker med ett oavgjort resultat.

Samtidigt har man en så pass bra offensiv att man kan avgöra matchen när Real Sociedad måste gå framåt. Gästerna har inte heller den bästa offensiven och är rätt uddlösa så har svårt att se att man kan störa Napoli i Neapel den här kvällen.

Jag tror inte Napoli kommer riskera något i den här matchen, utan man kommer gå för seger som man alltid gör på sin hemmaplan. Napoli är ett lag som kan gå hela vägen i den här turneringen och det tror jag man också vill.
Tittar vi på spelmarknaden så finns det ett fint värde i Napoli att vinna matchen.

I ärlighetens namn kan jag inte se hur man ska förlora det här. Visst ett kryss räcker för avancemang, men det är alltid riskabelt att spela på resultat.

Nej, jag litar på Napoli ikväll. Jag tror Diego Armando Maradona vakar över sina lärjungar ikväll och hjälper dem på traven.

Jag lägger Guds hand på en rak Napoli seger till fina 2,00 gånger pengarna hos Betway.

Trevlig kväll!

Speltips:

Speltips: Napoli vinner
Odds: 2,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:55, torsdag 10 december 2020
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: