Speltips Napoli – Spartak Moskva 30/9: Allt pekar åt ett håll

Axel Sjödin Publicerat: 30 september 2021

Ett högt flygande Napoli tar emot Spartak Moskva i den andra omgången av Europa League under onsdagskvällen.

Napoli - Spartak Moskva

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napolitanarna har fått en fantastisk start på Serie A-säsongen och har efter sex spelade omgångar full pott och ensam serieledning. Den gamle Luciano Spalletti som tagit över Napoli inför säsongen kan bevisligen än. De har öst in mål i ligan och har på deras tre senaste matcher en målskillnad på 10-0, vilket talar sitt tydliga klarspråk om lagets form.

Det ska dock sägas att detta Napoli inte blivit riktigt tufft testade än. De har förvisso vunnit mot Juventus, men det var ett Juve under isen som saknade många spelare på grund av säkerhetsåtgärder rörande COVID-19 efter landslagsuppehållet. Men de har stundvis spelat bländande fotboll och det kommer bli väldigt intressant att se ifall Napoli kan hålla den här nivån under säsongen.

Troligtvis kommer deras ligaframgångar dock påverka spelet i Europa League negativt då de lär prioritera ligan så länge tabellen ser ut såhär. Det är fortfarande oerhört tidigt på säsongen såklart, men Napoli har väldigt ofta ställt upp med väldigt B-betonade elvor i Europa League-gruppspel under de gångna åren.

Elvan som de ställde upp i matchen mot Leicester var absolut inte dålig dock, även om det var viss rotation från matchen mot Juventus. Förhoppningsvis får se vi en någorlunda stark elva även mot Spartak Moskva här, men matchen borta mot Fiorentina på söndag lär vara med i beräkningen.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spartak har inte fått den start de hoppats på

Det har hittills gått väldigt tungt för Spartak Moskva som slutade tvåa i Premjer-Liga i våras. Efter nio omgångar befinner de sig på åttonde plats i ligan och har redan tio poäng upp till serieledande Zenit. Att de ska behöva balansera spel i Europa med en redan dålig säsongsöppning gör inte heller saken bättre.

Det lutar dock åt att Europaäventyret kan bli kort för ryssarnas del då de hamnat i samma grupp som både Napoli och Leicester och dessutom förlorade öppningsmötet mot Legia Warszawa hemma i Moskva med 0-1. Ska man vara krass så kan förlusten mycket ha sumpat Spartaks chanser redan, men större överraskningar har hänt tidigare så vem vet.

Det kommer i alla fall inte att bli lättare när de gästar de italienska serieledarna i Neapel. Hittills har Moskvaklubben inte ens fått hål på europeiskt motstånd, varken i dubbelmötet mot Benfica eller mot Legia nu senast. Napoli har i sin tur hållit nollan i tre raka ligamatcher nu och har en målskillnad på 16-2 i ligan än så länge. För att göra oddsen lite intressanta kryddar vi därmed Napolivinsten med att de gör det utan att släppa in mål för 2.05 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner mot noll
Odds: 2.05
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: