Speltips Olympiakos – Genk 10/8: Jämnt dubbelmöte

Axel Sjödin Publicerat: 10 augusti 2023

Olympiakos inleder sin säsong med dubbelmötet mot Genk i Europa League-kvalet under torsdagskvällen.

Olympiakos - Genk

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Olympiakos gäller som favoriter hemma på Karaiskakis i det, från neutrala ögon sett, mest intressanta dubbelmötet i den här fasen av Europa League-kvalet. Båda klubbarna har regelbundet tagit sig till gruppspel ute i Europa, och inte sällan har de lyckats avancera vidare från dem till slutspelet.

Då ingen av dem har fått ett lätt motstånd i kvalet så gäller det att börja leverera direkt. Olympiakos gör sin första tävlingsmatch för säsongen nu på söndag, och inleder spelet i ligan först efter att dubbelmötet är över. Det har gjorts en hel del förändringar i truppen sedan fjolårssäsongen där de fick nöja sig med tredje plats efter att ha vunnit tre raka ligatitlar på överlägset manér.

Det är dock inte särskilt mycket pengar som har investerats då de först och främst lyckats knyta till sig gratis övergångar samtidigt som de sålt av ett par tongivande spelare från i fjol. Tränare Diego Martinez har med andra ord en utmaning framför sig ifall han snabbt ska kunna få ihop laget på ett bra sätt för att kunna utmana om en plats ute i Europa.

Försäsongen har bjudit på lite blandade resultat, vilket deras två senaste matcher visar med en seger mot Rangers med 3-1 och en 0-2-förlust mot Norwich.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Genk har inte haft en optimal säsongsinledning

Efter att ha misslyckats med att nå Europa-kval överhuvudtaget förra säsongen så är Genk tillbaka i internationella sammanhang igen. Säsongen har emellertid inte inletts på bästa vis då de redan har hunnit åka ut ur Champions League-kvalet mot schweiziska Servette efter ett jämnt dubbelmöte som behövde avgöras på straffar.

Uttåget ur Champions League följdes dessutom upp med en förlust mot det förmodade bottenlaget Eupen i helgen, vilket gör att pressen på Genk att börja leverera har ökat. De har i alla fall gjort ett par klara förstärkningar under transferfönstret, men det har varit tydligt att de fortsatt är ett lag som är tidigt inne på säsongen.

Det är inte helt lätt att spela på en match då ett av lagen fortfarande inte har inlett säsongen, men offensiven har onekligen sett någorlunda bra ut hos båda lagen av det lilla vi har att gå på. Då det är ett jämnt möte på förhand så kan det mycket väl bli en ganska öppen match där vi spelar på att båda lagen gör mål för 1.80 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 10 augusti
TV: 
Stream: