Speltips Rangers – Dortmund 24/2: Överraskning

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2022

Rangers har väldigt fina förutsättningar inför returen mot Dortmund på torsdagskvällen.

Rangers - Dortmund

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppningsmötet lagen emellan var definitivt omgångens stora överraskning då skottarna gick segrande med 4-2 i Tyskland. Rangers gick upp i en tremålsledning innan Dortmund gav svar på tal och vann välförtjänt. Dortmund hade det mesta av bollinnehavet då de jagade en reducering, men det var Rangers som hade de vassaste målchanserna i matchen.

Dortmund är ändå inne i en bra period i ligaspelet där de har vunnit fem av deras sex senaste ligamatcher. Men 2-5-förlusten mot Leverkusen, uttåget ur cupen mot St. Pauli och nu 2-4-förlusten mot Rangers visar ändå på att Dortmund är lite ojämna i sina prestationer.

Att Erling Haaland är skadad såklart ett stort avbräck samt att både Manuel Akanji och Thomas Meunier borta i defensiven. Men som Dortmund visade så sent som i söndags när de körde över Mönchengladbach med 6-0 så har de en väldigt bra trupp även utöver skadorna.

De vilade inte direkt spelare i första mötet mot Rangers, men det är svårt att se att de skulle förlora två gånger om mot ett klart sämre motstånd.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rangers har satt sig i ett utmärkt utgångsläge

Att skottarna skulle ha ett sådant här utgångsläge inför returen hade de nog knappast själva vågat hoppas på. Fyra mål i Tyskland är en fantastisk prestation och ifall bortamålsregeln fortfarande hade varit aktiv så hade de haft ett rejält grepp om det här dubbelmötet.

Så som det är just nu så krävs det dock bara att Dortmund vinner returen med två mål för att ta det vidare till förlängning. Rangers var dock duktiga på att inte låta Dortmund komma till farliga lägen i den första matchen och de är faktiskt rätt klara favoriter till att avancera vidare i slutspelet.

Ifall de spelar i närheten av den nivå de visade upp i första mötet så ska de klara av att avancera och hålla i sin tvåmålsledning, men det kan nog bli tight. Dortmund lär ha gjort sin hemläxa och ska vara det bättre laget. För 1.80 hos Campobet spelar vi därmed på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dortmund vinner
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: