Speltips Rapid Wien – Arsenal 22/10: Dagens bästa speltips

Rasim Reiz Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Är det dagens bästa speltips från Europa League? Vi rekar med odds, speltips och alla förutsättningar du behöver veta inför Arsenal mot Rapid Wien den 22 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Dags för gruppspel i Europa League och först ut för norra Londons giganter Arsenal är topplaget från Wien, Österrike.

Arsenal har fått en ganska behaglig grupp i Europa League där övriga motståndare heter Dundalk från Irland och Molde från Norge. Självklart är Arsenal storfavoriter i gruppen och allt annat än avancemang är en flopp. Med tanke på det relativt enkla motståndet så tror jag Arsenal kommer rotera en del inför Europa League matcherna och lufta en hel del yngre spelare. Problemet ligger i försvaret där man har Chambers, Holding, Mari, Mustafi.

Framåt finns det en hel del högoktaniga spelare, men framförallt så ser nog fansen emot att få se stjärnvärvningen Thomas Partey från start.

Dietmar Kuhbauer, tränaren för Rapid och den gamla storspelaren i Rapid Wien med över 150 matcher för klubben på 1990 talet besitter ett väldigt bra lag i den österrikiska ligan där man fullkomligt öst in mål senaste säsongerna. Enda utmaningen heter Red Bull Salzburg och den har man svårt att rå på. Man missade Champions League när man snöpligt åkte ut mot Gent så man går säkerligen in med fullt fokus att ta sig vidare i gruppen som grupptvåa, man har heller inga skador på nyckelspelare och således fullt lag.

Arsenal är favoriter

Två offensiva lag som ställs emot varandra där det absolut finns skrällchans för Rapid Wien beroende på vilken startelva Mikael Arteta väljer att mönstra.

Kollar vi statistik så är det två målglada lag som öser framåt och inte alltid prioriterar defensiven och klasskillnaden skall vara ganska tydlig över 90minuter där Rapid saknar sin fantastiska publik som oftast lyfter de i matcher som dessa.

Jag tror på Arsenal i den här matchen, dels att man har roterat tidigare i Europa League och har en bred trupp i år med många bra spelare, särskilt i offensiven. Man tar kommandot från början och kontrollerar spelet mot ett säkerligen inspirerat Rapid Wien som vill vinna, men ju längre matchen går kommer Arsenal visa sin klass.

Tittar på speltipset så har jag hittat ett ganska trevligt spel inför kvällens drabbning som är -1 (asian handicap) på Arsenal till fina 1,99 såsen på ComeOn.

Lycka till!

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Arsenal -1 (asian)
Odds: 1,99
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, torsdag 22 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: